Hírek, aktualitások

dátum 2016-09-28 idő 15:47

Hamarosan megnyitja kapuit, a Stilianos Óbuda

Budapest 16 kerület, Dunakeszi, Szigetszentmiklós, illetve a XV. kerületben átadott Stilianos 5+ után hamarosan Óbudán is Stilianos babauszoda nyílik. Ezzel ötre nő a hálózat egységeinek száma.

Az első Stilianos babauszoda több mint 5 éve nyitotta meg kapuit. A hálózat jelenleg három egységet számlál, de néhány hónapon belül további 3 babauszoda nyitás van beütemezve. A koncepció olyan összetett alapokon nyugszik, mint a baba-barát környezet , a klórmentes víz, a családias hangulat, a kis létszámú csoportok és az általuk kidolgozott képességfejlesztő babaúszás. Az öt év fölötti gyerekek úszásoktatása is rendkívül gyermekközpontú, szintén klórmentes vízben zajló foglalkozás.

A Stilianos babauszodák olyan helyeket teremtenek a gyermekeknek és kisgyermekes családoknak, ahol minden az igényeiknek megfelelően van kitalálva, ahol nemcsak a higiénikus környezet, hanem a gyermek fejlődése is lényeges.
 

Varga Vivien - a Stilianos Babauszoda franchise alapítója
 
A Stilianos hálózat egyre nagyobb teret foglal el a magyar babaúszás piacon, és egyre nagyobb hangsúlyt fektet az úszásoktatásra is, Oktatóik és edzőik a saját oktatási rendszerüknek köszönhetően egyedülálló program keretein belül tanítják a gyermekeket az úszásnemekre és vízbiztonságra.
Franchise rendszerükben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett, azonosulni tudnak a Stilianos hálózat törekvéseivel, szolgáltatásaink színvonalával.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a cikk, és szeretne bővebb infomációhoz jutni a Stilianos babauszoda franchise rendszerről, keresse a Dakexpo irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.

Forrás: sbu.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.