Hírek, aktualitások

dátum 2016-09-28 idő 15:47

Hamarosan megnyitja kapuit, a Stilianos Óbuda

Budapest 16 kerület, Dunakeszi, Szigetszentmiklós, illetve a XV. kerületben átadott Stilianos 5+ után hamarosan Óbudán is Stilianos babauszoda nyílik. Ezzel ötre nő a hálózat egységeinek száma.

Az első Stilianos babauszoda több mint 5 éve nyitotta meg kapuit. A hálózat jelenleg három egységet számlál, de néhány hónapon belül további 3 babauszoda nyitás van beütemezve. A koncepció olyan összetett alapokon nyugszik, mint a baba-barát környezet , a klórmentes víz, a családias hangulat, a kis létszámú csoportok és az általuk kidolgozott képességfejlesztő babaúszás. Az öt év fölötti gyerekek úszásoktatása is rendkívül gyermekközpontú, szintén klórmentes vízben zajló foglalkozás.

A Stilianos babauszodák olyan helyeket teremtenek a gyermekeknek és kisgyermekes családoknak, ahol minden az igényeiknek megfelelően van kitalálva, ahol nemcsak a higiénikus környezet, hanem a gyermek fejlődése is lényeges.
 

Varga Vivien - a Stilianos Babauszoda franchise alapítója
 
A Stilianos hálózat egyre nagyobb teret foglal el a magyar babaúszás piacon, és egyre nagyobb hangsúlyt fektet az úszásoktatásra is, Oktatóik és edzőik a saját oktatási rendszerüknek köszönhetően egyedülálló program keretein belül tanítják a gyermekeket az úszásnemekre és vízbiztonságra.
Franchise rendszerükben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett, azonosulni tudnak a Stilianos hálózat törekvéseivel, szolgáltatásaink színvonalával.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a cikk, és szeretne bővebb infomációhoz jutni a Stilianos babauszoda franchise rendszerről, keresse a Dakexpo irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.

Forrás: sbu.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.