Hírek, aktualitások

dátum 2016-03-17 idő 10:14

Hamarosan Németországban is ehet Fornettit!

Az elmúlt fél évben a Fornetti sokat dolgozott azon, hogy fejlődését ne csak hazai és térségi szinten realizálja, hanem a sikeresen hódíthassa meg a nyugati piacokat. Ennek a munkának első lépéseként egy német piacvezető élelmiszer ipari vállalat megrendelését teljesíti a hetekben.
 
 
De hogyan is történt mindez?
A Fornettit, ahogy azt mi is megírtuk, felvásárolta még tavaly augusztusban az Aryzta csoport. Az üzlet lebonyolítása után az Aryzta partnereinek mutatta be termékeit a hazai gyártó, melyet követően élelmiszerbiztonsági és minőségi ellenőrzésen esett űt a cég. Az vizsgálaton igazán jól, 96%-os eredményt ért el.
 
Ahogy Sebastian Gooding - a Fornetti ügyvezető igazgatója- fogalmazot „Az élelmiszerbiztonság minden országban egyre fontosabbá válik az iparág összes szereplője számára. Még a legnagyobb vállalatok sem kockáztathatják meg, hogy élelmiszerbiztonsági hiányosságok miatt elveszítsék vásárlóikat. E tekintetben a Fornetti Európában vezető szerepet tölt be a fagyasztott pékáruk piacán, ez üzleti sikereinek meghatározó eleme".
 

A 2015. év franchise hálózata díj birtokosa az idei évre is nagyléptékű növekedést kalkulál. A folyamatos fejlesztés és fejlődés hatására tavaly 12 százalékkal növekedtek, mely tendenciát az idei évben is szeretnék folytatni.
A tavalyi növekedés mellett fontos megemlékeznünk arról is, hogy az új, saját bútorüzem nem csak a cég fejlődését szolgálta, hanem közel 200 embernek adott munkát 2015-ben. A terjeszkedés mellett a további fejlődést is beütemezte a fagyasztott pékárukat gyártó cég az elkövetkező egy-másfél évben, hiszen közel 1 milliárd forintos fejlesztési programot terveznek megvalósítani.
 
 
„A hosszú távú céljaink elérésének biztosítása mellett rövidtávon is szeretnénk további helyi sikereket elérni. 2016 nyaráig elsősorban a hazai pozícióink megerősítésére és a németországi terjeszkedésre koncentrálunk majd" – mondta el Gooding.
 
forrás: uzletresz.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.