Hírek, aktualitások

dátum 2015-09-29 idő 09:01

Három éve nyílt meg a SPAR első franchise egysége

A világszerte családi vállalkozások kezében, a régiónkban osztrák családi tulajdonban lévő SPAR a jelenlegi 59-ről száz fölé kívánja növelni a magyar franchise-hálózat tagjainak a számát. A cégcsoport mára világviszonylatban is az egyik legnagyobb és legtapasztaltabb franchise-hálózattá nőtte ki magát: 40 országban van jelen 12 ezer üzlettel, itthon pedig a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. – közel 13 ezer alkalmazottjával – hazánk hatodik legnagyobb foglalkoztatója. 
 
A franchise partnerség során a kiskereskedők megtartják önállóságukat, miközben a cégcsoport széles áruválasztékát és számos szolgáltatását (logisztika, marketing, informatika, hűségakciók, SuperShop program) kapják. 
 
 
Az első magán-kiskereskedői partner, Wittner Márton több SPAR-üzletet is üzemeltet. Elmondása szerint ő az azonnal tapasztalható, kézzelfogható előnyök miatt csatlakozott a hálózathoz. Az ercsi franchise-partner, Sáska Imre is hasonlóan vélekedik: „akkor tudjuk vevőinknek a legtöbbet nyújtani, ha több évtizedes kereskedői tapasztalatunkat és odaadásunkat egyesítjük a SPAR kiváló minőségű termékeivel, széles választékával és kitűnő áraival.” 
 
A hálózat folyamatosan készíti elő új együttműködéseit, és várja további, elsősorban vidéki kiskereskedők csatlakozását. 
 
 
Virtuális kiállító: SPAR Magyarország Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.