Hírek, aktualitások

dátum 2015-06-03 idő 10:06

Három éves a BENU Magyarországon

Az utóbbi évtizedekben nagy változásokon esett át a gyógyszertári piac. Változtak a vá­sárlási szokások, a patikák és megjelentek a gyógyszertár hálózatok is. A BENU márka 2012 májusában került bevezetésre Magyarorszá­gon, igen nagy sikerrel. Reprezentatív piacku­tatás szerint 2014-ben a hazai vásárlók 11%-a már a BENU Gyógyszertárakat választotta. (*Piackutató: Insight Lab)

A BENU hálózat tagjait kezdetben eltérő elnevezé­sű és megjelenésű gyógyszertárak alkották. Az elmúlt három év alatt viszont egységesítésre került a gyógyszertárak megjelenése és a szol­gáltatásai. Officinákat (eladóteret) nyitott kialakítás, barátságos megjelenés, világos környezet jel­lemzi. Számos termék szabad polcokra került (pl. vitaminok, táplálék kiegészítők, gyógyter­mékek), lehetővé téve a kényelmes válogatást, a termékek és áraik összehasonlítását. Széles BENU saját márkás termék palettát vezettek be az étrend-kiegészítőkön, vitaminokon át a sebkezelésig, baba-mama termékekig.
A gyógyszertárakban megjelenő hirdetések mennyiségét minimalizálták, viszont havonta 50-100 népszerű terméket kínálnak kedvezményes áron. Akciós termékekről postaládás ter­jesztésű print kiadvány készül, amely a időről időre a hazai háztartások 1/3-ába jut el.

A hálózat több mint 90.000 Facebook rajongóval, havi két hírlevél­lel és kiemelkedően népszerű, egészségügyi információs portállal rendelkezik. Szakmai elismerésként a BENU elnyerte a Superbrands díjat, megkapta a Magyar Franchise Szövetség Marketing díját, majd egy évvel később az Év Innovatív Hálózata díját és az Egy Csepp Figyelem Alapítvány kizárólagos gyógyszertári Támogató és Együttműködő Partnere lett.
Az elmúlt időszakban bizonyossá vált, hogy a BENU Gyógyszertárak működését meg­határozó két legfőbb érték az ember és az egészség. A BENU gyógyszertárak legfontosabb célja a betegek, illetve az egészségük megőr­zését fontosnak tartók legmagasabb szakmai elvárásoknak megfelelő kiszolgálása. "Célunk olyan vásárlóbarát gyógyszertárak kialakítá­sa, amelyek egyesítik a hagyományos gyógy­szerészeti tudást egy nemzetközileg már tesz­telt üzleti koncepcióval a szakmai siker és a nagyobb eredményesség érdekében. Hisszük, hogy a vásárlók nagy része a legjobb kiszolgá­lásban a BENU Gyógyszertárakban részesül."
 
Amennyiben további információt szeretne kapni a BENU franchise-ról, ezen a linken tájékozódhat.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.