Hírek, aktualitások

dátum 2014-11-27 idő 09:40

Három éves a Bubbles mosoda hálózat

A Bubbles cég első hazai egysége 2011 novemberben nyílt meg Budapesten, a XIII. kerületben. Az egységben olyan modern és színvonalas környezetet alakított ki, amelynek otthonos hangulata első pillantásra eloszlatta a régi mosodákkal kapcsolatos előítéleteket.

A hálózat ezév első felében állapodott meg a Venturio Kockázati Tőkekezelő-alappal. A Venturio fantáziát látott  a mosoda koncepcióban, létrehozták a Bubbles International Zrt-ét, és fél év alatt hétre bővítették a hálózat egységeinek számát. A terv, hogy 2015 végéig 20-ra bővüljön a hálózat egységeinek száma.

A Bubbles mosodákba betérők a legmodernebb, nagy kapacitású, érintőképernyős mosógépek segítségével nagyon egyszerűen, akár egy óra alatt elvégezhetik a heti mosást és szárítást. A mosás minősége sokkal meggyőzőbb, mint a háztartásban használt szerekkel, ráadásul minden program tartalmaz egy fertőtlenítő öblítést is, így a mosott ruhák és textilek fertőtlenítve kerülnek ki a gépekből.

A Bubbles önkiszolgáló mosodája mindazoknak hatékony és gyors segítséget nyújt, akik a rohanó hétköznapok után, nem szeretnék a hétvége nagy részét mosással tölteni, vagy mert egyszerre nem fér bele az összegyűlt szennyes az otthoni mosógépbe.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.