Hírek, aktualitások

dátum 2014-12-02 idő 09:26

Hat új szálloda jelzi a Mercure dinamikus növekedését

Az Accor és az Event Hotelgruppe megerősítették franchise kapcsolatukat. Az Accor és a kölni székhelyű, hotelüzemeltetési specialista “Event Hotelgruppe” hat új Mercure hotelre szóló franchise szerződést kötöttek, mely 850 új szobát jelent.
 
A Bochumban, Köln Belforstrassén, Düsseldorf Kaarstban, Kamen Unnában, Hannover Oldenburger Alleeban és Dortmund városában található 4 csillagos szállodák eddig Park Inn by Radisson név alatt működtek. Szeptember elsejétől a szállodákat Mercure hotelekké alakították át. Az ilyen jellegű franchise konverziók, melyekben már meglévő szállodákat alakítanak át Accor márkákra, jelentősen erősítik mindkét fél, régóta fennálló sikeres kapcsolatát.
 
 
Mint franchisor, az Event Hotelgruppe jelenleg is több Pullman, Mercure és ibis szállodákat működtet Németországban és Svédországban. Michael Mücke, az Accor Hotel Services Közép-Európai Vezérigazgatója szerint a partnerszerződés az Event Hotelgruppe-pal a vállalati stratégiát reprezentálja:
“A saját fejlesztések mellett az Accor kiemelten fontosnak tartja a franchise üzletágát. Célunk a növekedés, különösképpen partnereinkkel együtt. Örömmel fogadtuk, hogy megállapodásra jutottunk kiemelt partnerünkkel az Event Hotelgruppe-pal.”
 
Az Accor úttörő a franchise konverziók területén. Körülbelül az összes új Accor franchise szállodák 20 százaléka újépítésű, a többség franchise konverziók útján került az Accorhoz. Michael Schirgewohn a Business Hotels GmbH vezérigazgatója, az Event Hotelgruppe leányvállalata, melynek ernyője alatt a hat új Mercure hotel összegyűlt, szintén az együttműködés megerősödésének az előnyeit emelte ki:
“A Mercure márka rendkívül ismert és elismert. Meggyőződésem, hogy együttműködésünk sikerének a titka ennek a két márkatulajdonságnak a kombinációja a szállodáink minőségével és a szállodai stábunk tapasztalatával és szenvedélyével.” Az új Mercure szállodákat ugyanaz a stáb fogja üzemeltetni a szokásos Mercure minőségbiztosítási és szolgáltatási sztenderdekkel.
 
Forrás: Vendég & Hotel; turizmusonline.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.