Hírek, aktualitások

dátum 2014-12-02 idő 09:26

Hat új szálloda jelzi a Mercure dinamikus növekedését

Az Accor és az Event Hotelgruppe megerősítették franchise kapcsolatukat. Az Accor és a kölni székhelyű, hotelüzemeltetési specialista “Event Hotelgruppe” hat új Mercure hotelre szóló franchise szerződést kötöttek, mely 850 új szobát jelent.
 
A Bochumban, Köln Belforstrassén, Düsseldorf Kaarstban, Kamen Unnában, Hannover Oldenburger Alleeban és Dortmund városában található 4 csillagos szállodák eddig Park Inn by Radisson név alatt működtek. Szeptember elsejétől a szállodákat Mercure hotelekké alakították át. Az ilyen jellegű franchise konverziók, melyekben már meglévő szállodákat alakítanak át Accor márkákra, jelentősen erősítik mindkét fél, régóta fennálló sikeres kapcsolatát.
 
 
Mint franchisor, az Event Hotelgruppe jelenleg is több Pullman, Mercure és ibis szállodákat működtet Németországban és Svédországban. Michael Mücke, az Accor Hotel Services Közép-Európai Vezérigazgatója szerint a partnerszerződés az Event Hotelgruppe-pal a vállalati stratégiát reprezentálja:
“A saját fejlesztések mellett az Accor kiemelten fontosnak tartja a franchise üzletágát. Célunk a növekedés, különösképpen partnereinkkel együtt. Örömmel fogadtuk, hogy megállapodásra jutottunk kiemelt partnerünkkel az Event Hotelgruppe-pal.”
 
Az Accor úttörő a franchise konverziók területén. Körülbelül az összes új Accor franchise szállodák 20 százaléka újépítésű, a többség franchise konverziók útján került az Accorhoz. Michael Schirgewohn a Business Hotels GmbH vezérigazgatója, az Event Hotelgruppe leányvállalata, melynek ernyője alatt a hat új Mercure hotel összegyűlt, szintén az együttműködés megerősödésének az előnyeit emelte ki:
“A Mercure márka rendkívül ismert és elismert. Meggyőződésem, hogy együttműködésünk sikerének a titka ennek a két márkatulajdonságnak a kombinációja a szállodáink minőségével és a szállodai stábunk tapasztalatával és szenvedélyével.” Az új Mercure szállodákat ugyanaz a stáb fogja üzemeltetni a szokásos Mercure minőségbiztosítási és szolgáltatási sztenderdekkel.
 
Forrás: Vendég & Hotel; turizmusonline.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.