Hírek, aktualitások

dátum 2014-08-18 idő 09:38

Hatalmas az érdeklődés a COOP üdülője iránt (videó)

Közvetlen vízparti saját stranddal és tágas, ápolt parkban elhelyezkedő üdülőházakkal várja vendégeit a balatonboglári COOP üdülő egészen szeptember végéig. (COOP összeállítás)
 
Az elmúlt években megújult komplexumot a COOP munkatársak kedvezményes áron vehetik igénybe, azonban az üdülő minden vendég előtt nyitva áll.
 
 
A fejlesztéseknek köszönhetően bővültek a konyhai szolgáltatások, sportolási lehetőség, gyermekjátszótér, kerékpár és vizibicikli kölcsönzés szolgálja a vendégek kényelmes pihenését. Az üdülő csoportos és szakmai kirándulások helyszínének is tökéletes, ugyanis a környék gazdag gyógyvizes fürdőkben, szép környezetben kiépített horgásztavakban, népművészeti és egyéb nevezetességekben. Lehetőség van továbbá saját vízparton strandolásra, horgászattal egybekötött szakmai rendezvények, tréningek megtartására is.
 
A COOP Hírszolgálat stábja Gazdag Sándorral, a Boglár-COOP Zrt. vezérigazgatójával beszélgetett az idei nyár tapasztalatairól, a fejlesztések sikeréről.
 

 
Forrás: coop.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.