Hírek, aktualitások

dátum 2017-02-09 idő 09:07

Hazánkban terjeszkedik a CiGusta olasz étteremlánc

Dario Rabboni az étteremlánc tulajdonosa 2011-ben nyitotta meg első éttermét. A közkedvelt olasz konyhával próbál betörni a piacra. Azóta, a világ minden táján, csaknem 60 egységből álló hálózattal büszkélkedhet és folyamatosan, szerte a világban nyílnak az új egységek. A tulajdonos Magyarországra is terjeszkedni szeretne, ehhez keresi leendő partnereit.

A koncepció alapja egy olyan étteremlánc megalkotása volt, ami a betérő vendéget elrepíti Olaszországba, az apró macskaköves utcákon át, a tengeren csónakázó halászokig, akik a "frutti di mare" pizzához szerzik be a friss halakat. 

Az étteremlánc megalapítása elött is rendelkezett Dario Rabboni vendéglátóipari ismeretekkel, illetve tapasztalatot is szerzett ezen a téren. Az új egységek tulajdonosainak viszont nincs szükségük hasonló ismeretekre. Az étterem nyitásában teljeskörű segítségnyújtást kapnak. Mindent megtanulnak, ami a sikeres egység megnyitásához szükséges. 

Az új üzletek megnyitását egy profi, összeszokott csapat segíti, akik között megtalálható a fagylalt főző szakembertől kezdve, a belső designeren át a marketing felelős szakemberig mindenki, akik segítik az új partnerek munkáját.

K.R.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.