Hírek, aktualitások

dátum 2016-08-08 idő 11:00

Hazánkban terjeszkedne az Attirance

A természetes kozmetikumok nagy múltú lettországi gyártója, az Attirance, 2003-as megalapítása óta több mint 500 esztétikus formatervezésű, egyedi terméket fejlesztett ki.

A szépség fő forrását, a természetet, és a modern vívmányokat együttesen kihasználva csúcsminőségű termékeket fejlesztettünk ki, amelyekkel a testápolás fizikai és érzelmi kényelmét egyaránt biztosítjuk. Kizárólag a legjobb minőségű növényeket, vajakat, virágkivonatokat és illóolajokat válogatjuk ki, amelyek hűen tükrözik az Attirance termékek szépségét. Arra is különös gondot fordítunk azonban, hogy folyamatosan újabb és újabb termékcsaládokat fejlesszünk ki.

2007-ben láttunk hozzá nemzetközi kozmetikai franchise hálózatunk létrehozásához, melynek keretében széles termékválasztékkal és bizonyított nyereségességgel kecsegtető, teljesen kidolgozott üzleti koncepciót kínálunk partnereinknek. Olyan franchise csomagot állítottunk össze, amely minden szükséges eszközt biztosít az üzlet elindításához az új helyszíneken. Az elmúlt évek alatt Oroszországban, Németországban, Olaszországban, Franciaországban, Kanadában, Kínában, Törökországban és más országokban is nyíltak franchise üzletek.

Olyan franchise üzleti partnert keresünk, aki azon túl, hogy eredményorientált, megfelelő értékesítési, marketing és/vagy vezetői tapasztalattal is rendelkezik. Az ideális jelentkezőnek jó a kapcsolatteremtő készsége, alkalmas egy csapat vezetésére, és a kiválóság motiválja! A jelentkezőnek legalább 55 ezer USD likvid tőkével kell rendelkeznie.

Miért érdemes csatlakozni az Attirance franchise hálózathoz?

 Széles termékválaszték – több mint 500 különböző termék.
 Számos országban bizonyított üzleti koncepció, tapasztalatával, tudásával segíti átvevőit az értékesítésben.
 Gyors megtérülés, jó üzleti lehetőség – a kidolgozott üzleti rendszer lehetővé teszi a kozmetikumok sikeres népszerűsítését, értékesítését.
 Gyártói támogatás – a termékeket közvetlenül a gyártó szállítja.
 Egységes formatervezésű üzletek világszerte – minden Attirance egységet azonos arculattal hozunk létre, és különleges formatervezésű bútorokkal rendezünk be.
 Professzionális, készséges csapat nemzetközi üzleti tapasztalatokkal.
 Képzés – ügyfélszolgálat, marketing, termékek.

Master Franchise ajánlat

A Master Franchise azt jelenti, hogy partnerünk kizárólagos jogot kap arra, hogy kiterjedt bolt- és elosztóhálózatot hozhasson létre egy adott térségben. Ennek segítségével új üzleti partnereket vonzhat magához franchise bolthálózat létrehozására egy kijelölt területen (városban, országban vagy régióban). A mester partner további franchise átvevőin és egyéb viszonteladói partnerein keresztül forgalmazza a hálózat termékeit. Az értékesítés formái a következő típusú üzleti koncepciókon keresztül valósulnak meg::

 Az egyes franchise üzletek
 Speciálisan kiválasztott kozmetikai üzletláncok
 Kozmetikai szalonok és gyógyfürdők
 Szállodák

Legyen Ön is az Attirance kozmetikai franchise partnere, és nyissa meg saját üzletét!

 Nyereség: nettó 20-50% évente
 A befektetés megtérülésének időtartama: 18-24 hónap. Nincs royalty
 Széles termékválaszték – több mint 500 különböző termék.
 A terméket közvetlenül a gyártó szállítja
 Költséghatékony és teljes körű támogatási üzleti modell

Amennyiben szeretne csatlakozni, vagy bővebb információt szeretne megtudni a hálózatról, keresse meg a Dakexpo irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen, vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon. vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.