Hírek, aktualitások

dátum 2014-03-24 idő 10:23

Hétvégén Gyulán, az V. Kolbász- és Sódar mustrán vesz részt a Twist&Chips

A tavasz és a Gyulai fesztiválszezon kezdetét jelezve, immár V. alkalommal nyitja meg kapuit március 28-30. között a Gyulai Kolbász és Sódarmustra, melyen természetesen a Twist&Chips sültburgonyáért rajongók sem maradnak éhesen.

A gyulai kolbászfesztivál szó szerint ínycsiklandozó és mindenképpen új üde színfoltja Gyula város egyébként sem szegényes turisztikai és gasztronómiai kínálatának a Gyulai Hentesek Hagyományőrző Egyesülete szervezésében, a 2014. március 28-30. között megrendezésre kerülő Gyulai Kolbász- és Sódar Mustra, azaz a hagyományos eljárással készült szárazkolbászok, füstölt sonkák (merthogy a sódar sonkát jelent) és mindenféle húsvéti termékek nemzetközi vására, versenye és kiállítása.

A gyulai szabadtéri rendezvények elmaradhatatlan színfoltja a Twist&Chips, amely hálózat termékeit már sokan jól ismerik hazánkban. Az egyedi technológiával elkészített burgonyaszirom évek óta a rendezvényekre látogatók egyik kedvenc csemegéje. Terméküket egész burgonyából speciális spirálvágással szeletelik, frissen sütik (mesterséges összetevőktől mentes, ízletes natúr, fokhagymás, csípős ízesítéssel sózott), majd papírtölcsérben kínálják a vásárlóiknak.

A Twist&Chips Kft. három évvel ezelőtt kezdte meg franchise tevékenységét Magyarországon, s a hazai piacon túlnőve, már bemutatkozott számos határontúli rendezvényen is. Jelenleg Németországban, Írországban, Szlovákiában is megtalálhatóak mobilegységeik, és további potenciális mester franchise partnerek jelentkezését várják, főképp a környező országokra.

A Twist&Chips a Magyar Franchise Szövetség tagja.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.