Hírek, aktualitások

dátum 2014-03-24 idő 10:23

Hétvégén Gyulán, az V. Kolbász- és Sódar mustrán vesz részt a Twist&Chips

A tavasz és a Gyulai fesztiválszezon kezdetét jelezve, immár V. alkalommal nyitja meg kapuit március 28-30. között a Gyulai Kolbász és Sódarmustra, melyen természetesen a Twist&Chips sültburgonyáért rajongók sem maradnak éhesen.

A gyulai kolbászfesztivál szó szerint ínycsiklandozó és mindenképpen új üde színfoltja Gyula város egyébként sem szegényes turisztikai és gasztronómiai kínálatának a Gyulai Hentesek Hagyományőrző Egyesülete szervezésében, a 2014. március 28-30. között megrendezésre kerülő Gyulai Kolbász- és Sódar Mustra, azaz a hagyományos eljárással készült szárazkolbászok, füstölt sonkák (merthogy a sódar sonkát jelent) és mindenféle húsvéti termékek nemzetközi vására, versenye és kiállítása.

A gyulai szabadtéri rendezvények elmaradhatatlan színfoltja a Twist&Chips, amely hálózat termékeit már sokan jól ismerik hazánkban. Az egyedi technológiával elkészített burgonyaszirom évek óta a rendezvényekre látogatók egyik kedvenc csemegéje. Terméküket egész burgonyából speciális spirálvágással szeletelik, frissen sütik (mesterséges összetevőktől mentes, ízletes natúr, fokhagymás, csípős ízesítéssel sózott), majd papírtölcsérben kínálják a vásárlóiknak.

A Twist&Chips Kft. három évvel ezelőtt kezdte meg franchise tevékenységét Magyarországon, s a hazai piacon túlnőve, már bemutatkozott számos határontúli rendezvényen is. Jelenleg Németországban, Írországban, Szlovákiában is megtalálhatóak mobilegységeik, és további potenciális mester franchise partnerek jelentkezését várják, főképp a környező országokra.

A Twist&Chips a Magyar Franchise Szövetség tagja.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.