Hírek, aktualitások

dátum 2016-09-27 idő 10:10

High Care országos nyílt nap Október 8.

Immár hagyomány, hogy a High Care franchise üzletei minden tavasszal és ősszel országos nyílt napot tartanak. Az idén október 8-án, szombaton várják törzsvendégeiket és minden a szolgáltatásaik iránt érdeklődőt.

A nyílt napon az érdeklődők 20-25% kedvezménnyel vásárolhatnak, illetve különböző arc,- testkezeléseket is kipróbálhatnak. A kezelések személyreszabottak és egy professzionális tanácsadással vannak egybekötve. A szakemberek segítségével mindenki megtalálhatja a számára optimális megoldást bőre ápolása és egészsége érdekében.

Két termékújdonságuk is megjelenik a nyílt napon:

Egy  testápoló, melyet 40 év feletti nők számára ajánlanak, (különösen fontos a menopauza ideje alatt, mivel kitűnő hatással van a kellemetlen tünetekre pl. hőhullám, laza kötőszövet), valamint egy étrend-kiegészítőt, mely segíti a zsírégetést

A High Care Cosmetics 23 éve van jelen Magyarországon a professzionális kozmetikai piacon. Az általunk ajánlott franchise koncepció, a know-how egyedisége, a magas minőségű termékpaletta, az innovatív géppark, a Weyergans High Care Akadémia képzési rendszere, az egységes, országosan koordinált marketing tevékenység. High Care Centerek és Stúdiók működnek Magyarországon és a világ 42 országában, ebben a szellemben. A két típusú üzleti modell különbözősége a beruházás nagyságából adódik.

A High-Care Center egy olyan speciális intézmény, mely a szépség, a testápolás és az egészség alapjain nyugszik, s egyben egészségügyi és testkezeléseket, aktív táplálék kiegészítőket biztosít vendégeinek.

Mindezt egy jól működő franchise rendszer keretében kínálja, mely biztosítja az összes érdekelt fél piaci védelmét, és így a leghatékonyabb befektetési megtérülést. A speciális, szabadalmaztatott eljárások biztosítják az egyediségét a kozmetikai piacon.

A High-Care a Magyar Franchise Szövetség tagja.

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.