Hírek, aktualitások

dátum 2016-09-27 idő 10:10

High Care országos nyílt nap Október 8.

Immár hagyomány, hogy a High Care franchise üzletei minden tavasszal és ősszel országos nyílt napot tartanak. Az idén október 8-án, szombaton várják törzsvendégeiket és minden a szolgáltatásaik iránt érdeklődőt.

A nyílt napon az érdeklődők 20-25% kedvezménnyel vásárolhatnak, illetve különböző arc,- testkezeléseket is kipróbálhatnak. A kezelések személyreszabottak és egy professzionális tanácsadással vannak egybekötve. A szakemberek segítségével mindenki megtalálhatja a számára optimális megoldást bőre ápolása és egészsége érdekében.

Két termékújdonságuk is megjelenik a nyílt napon:

Egy  testápoló, melyet 40 év feletti nők számára ajánlanak, (különösen fontos a menopauza ideje alatt, mivel kitűnő hatással van a kellemetlen tünetekre pl. hőhullám, laza kötőszövet), valamint egy étrend-kiegészítőt, mely segíti a zsírégetést

A High Care Cosmetics 23 éve van jelen Magyarországon a professzionális kozmetikai piacon. Az általunk ajánlott franchise koncepció, a know-how egyedisége, a magas minőségű termékpaletta, az innovatív géppark, a Weyergans High Care Akadémia képzési rendszere, az egységes, országosan koordinált marketing tevékenység. High Care Centerek és Stúdiók működnek Magyarországon és a világ 42 országában, ebben a szellemben. A két típusú üzleti modell különbözősége a beruházás nagyságából adódik.

A High-Care Center egy olyan speciális intézmény, mely a szépség, a testápolás és az egészség alapjain nyugszik, s egyben egészségügyi és testkezeléseket, aktív táplálék kiegészítőket biztosít vendégeinek.

Mindezt egy jól működő franchise rendszer keretében kínálja, mely biztosítja az összes érdekelt fél piaci védelmét, és így a leghatékonyabb befektetési megtérülést. A speciális, szabadalmaztatott eljárások biztosítják az egyediségét a kozmetikai piacon.

A High-Care a Magyar Franchise Szövetség tagja.

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.