Hírek, aktualitások

dátum 2014-09-23 idő 10:15

Hogyan vélekednek a franchise partnerek a Duna House-ról?

A Duna House ingatlan hálózat weboldalán nemcsak franchise ajánlata található meg, hanem azok véleménye is, akik már a franchise tagjaként tevékenykednek – az átvevők véleménye.
 
A Duna House a magyarországi ingatlanpiac egyik vezető vállalata, széles és sokrétű tevékenységi körébe tartozik az ingatlanközvetítés, a franchise megoldások, a projekt marketing-tevékenység, ingatlan-finanszírozás és ingatlanokkal kapcsolatos befektetések, valamint az ezekhez kapcsolódó tanácsadói és kezelői tevékenységek. A hálózat tagja a Magyar Franchise Szövetségnek, amely 2010-ben az év franchise hálózatának választotta.
 
 

Zsigmond Balázs, franchise partner (Keszthely, Szombathely)

 
"2005. tavaszán kerültem a Duna House központba a marketing osztályra. Ahogy a munka során egyre jobban megismertem a céget, annak működését, profizmusát gondolkoztam el egy Duna House iroda megnyitásán. Alig egy év múlva már megnyitottuk első, majd 2008-ban második irodánkat Szombathelyen és azóta beigazolódott, hogy jó döntés volt bele vágni.
 
 
Az elmúlt évek, a válságos időszakok, pedig különösen igazolták a hálózat profizmusát és gyors reagáló képességét a piaci változásokra, amivel nem csak túléltük, hanem valóban megerősödve piacvezetővé váltunk az elmúlt időszakban, sőt 2012 végén egy újabb irodában kezdtük meg tevékenységünket Keszthelyen. Persze emellett mára ez nem csak egy üzlet, befektetés lett számomra, hanem az életem szerves része a DH és az ingatlanozás is."
 

Mázi Gábor, franchise partner (Tatabánya, Tata, Bicske)

 
"23 év az ingatlan szakmában hosszú idő. Ingatlan forgalmazóként és EUFIM minősített értékbecslőkén irányítottam egy tatabányai, nagy hagyományokkal rendelkező, de kis irodát (SZÖVINK Kft.).
E rövid bemutatkozásommal elsősorban azokat a „régi” kollégákat szeretném megszólítani, akik hasonló cipőben járnak, magányos farkasként vagy éppen a bezárás gondolatával küzdenek, vagy azokat,  akik elgondolkodnak azon, hogy lehet 23 évet egy területen, sikeresen eltölteni. Pár éve még azt hittem, hogy már minden tudok erről az ingatlan szakmáról. Véleményem akkor változott, amikor 2011-ben franchise partnerként csatlakoztam a Duna House-hoz.  Jelenleg 3 irodát működtetek, egyet pedig, a tatabányait vezetem is.
 
 
Magam is féltem, hogy föladom az önállóságomat, a függetlenségemet. Kétségek közt, de meghoztam a döntést, amit utólag csak azért bánok, hogy ezt nem korábban tettem. Higgyétek el, a megoldás a nagy hálózatokban rejlik.  
A Duna House-nál roppant céltudatos, magas szintű értékesítői munkát tapasztaltam, amelyhez hozzáadtuk a meglévő szakmai tapasztalatainkat, személyes kapcsolatinkat és összehoztunk egy profi értékesítő csapatot."
 
Forrás: dh.hu
Virtuális kiállító: Duna House Franchise Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.