Hírek, aktualitások

dátum 2014-09-23 idő 10:15

Hogyan vélekednek a franchise partnerek a Duna House-ról?

A Duna House ingatlan hálózat weboldalán nemcsak franchise ajánlata található meg, hanem azok véleménye is, akik már a franchise tagjaként tevékenykednek – az átvevők véleménye.
 
A Duna House a magyarországi ingatlanpiac egyik vezető vállalata, széles és sokrétű tevékenységi körébe tartozik az ingatlanközvetítés, a franchise megoldások, a projekt marketing-tevékenység, ingatlan-finanszírozás és ingatlanokkal kapcsolatos befektetések, valamint az ezekhez kapcsolódó tanácsadói és kezelői tevékenységek. A hálózat tagja a Magyar Franchise Szövetségnek, amely 2010-ben az év franchise hálózatának választotta.
 
 

Zsigmond Balázs, franchise partner (Keszthely, Szombathely)

 
"2005. tavaszán kerültem a Duna House központba a marketing osztályra. Ahogy a munka során egyre jobban megismertem a céget, annak működését, profizmusát gondolkoztam el egy Duna House iroda megnyitásán. Alig egy év múlva már megnyitottuk első, majd 2008-ban második irodánkat Szombathelyen és azóta beigazolódott, hogy jó döntés volt bele vágni.
 
 
Az elmúlt évek, a válságos időszakok, pedig különösen igazolták a hálózat profizmusát és gyors reagáló képességét a piaci változásokra, amivel nem csak túléltük, hanem valóban megerősödve piacvezetővé váltunk az elmúlt időszakban, sőt 2012 végén egy újabb irodában kezdtük meg tevékenységünket Keszthelyen. Persze emellett mára ez nem csak egy üzlet, befektetés lett számomra, hanem az életem szerves része a DH és az ingatlanozás is."
 

Mázi Gábor, franchise partner (Tatabánya, Tata, Bicske)

 
"23 év az ingatlan szakmában hosszú idő. Ingatlan forgalmazóként és EUFIM minősített értékbecslőkén irányítottam egy tatabányai, nagy hagyományokkal rendelkező, de kis irodát (SZÖVINK Kft.).
E rövid bemutatkozásommal elsősorban azokat a „régi” kollégákat szeretném megszólítani, akik hasonló cipőben járnak, magányos farkasként vagy éppen a bezárás gondolatával küzdenek, vagy azokat,  akik elgondolkodnak azon, hogy lehet 23 évet egy területen, sikeresen eltölteni. Pár éve még azt hittem, hogy már minden tudok erről az ingatlan szakmáról. Véleményem akkor változott, amikor 2011-ben franchise partnerként csatlakoztam a Duna House-hoz.  Jelenleg 3 irodát működtetek, egyet pedig, a tatabányait vezetem is.
 
 
Magam is féltem, hogy föladom az önállóságomat, a függetlenségemet. Kétségek közt, de meghoztam a döntést, amit utólag csak azért bánok, hogy ezt nem korábban tettem. Higgyétek el, a megoldás a nagy hálózatokban rejlik.  
A Duna House-nál roppant céltudatos, magas szintű értékesítői munkát tapasztaltam, amelyhez hozzáadtuk a meglévő szakmai tapasztalatainkat, személyes kapcsolatinkat és összehoztunk egy profi értékesítő csapatot."
 
Forrás: dh.hu
Virtuális kiállító: Duna House Franchise Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.