Hírek, aktualitások

dátum 2014-07-08 idő 09:25

Hölgyek borkóstolója a Borháló Palotában

A Boháló Palota úgy gondolta, eljött az ideje, hogy megköszönje a "szebbik nemnek" töretlen érdeklődésüket üzletük és a borkultúra iránt. Ezért úgy döntöttek, kimondottan a hölgyek ízlésére, igényeire kialakítva tartják meg soron következő borkóstolójukat.
 
Egyre több hölgy érdeklődik a bor és a borfogyasztás varázslatos világa iránt, ennek ellenére sajnos a "borozás" még mindig inkább az "erősebbik nem" felségterülete. „Döntsük le ezeket a falakat, hiszen egyre több a borszerető hölgy, akik bizonyítottan nagyon jó ízléssel, eleganciával fordulnak a borok csodálatos világa felé.”
 
 
Egy kis ízelítő a borokból, amiket kóstolni fognak:
 
- Sike Balázs: Irsai Olivér,
- Radics Barna: Hárslevelű,
- Font Gábor: Kékfrankos Rosé,
- Mészáros Pál: Cabernet Sauvignon-Franc,
- Tóth Ferenc: Kadarka.
 
Várnak minden kedves érdeklődő Hölgyet 2014. július 11-én 17.30-tól a Borháló Palotában. A rendezvény ingyenes, de mivel az üzlet befogadóképessége korlátozott, ezért regisztráció szükséges. Regisztrálni a palota@borhalo.com e-mail címen lehet.
 

A Borháló franchise

 
A 2013-as Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata díjat a Borháló borkereskedés kapta meg a Magyar Franchise Szövetség gálavacsoráján. A Borháló 2012 novemberében látott hozzá franchise hálózatának kiépítéséhez, ekkor nyitotta meg az első átvevő partner borkereskedését Óbudán. Ezt követően, 2013 első felében Budapest környékén nyíltak Borháló borkereskedések (Vácott, Budakeszin, Solymáron, Budaörsön, Érden), majd egyre több vidéki várost, Miskolcot, Debrecent, Pécset, Kecskemétet is meghódított a koncepció. Jelenleg 21 egységük működik és tavaszig további hat üzlet kerül majd átadásra. 
 

A hálózat Kelet- és Nyugat-Magyarországon egyaránt dinamikus intenzitással növekszik. Célkitűzése az idei évre, hogy szervezeti megerősítés mellett év végére teljes országos lefedettséget, ismertséget érjen el.

Forrás: borhalo.com
ViFe

 

Virtuális kiállító: Borháló Kft.
Cimkék: étel-ital


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.