Hírek, aktualitások

dátum 2015-11-19 idő 09:43

Holnap Orchideák éjszakája az Oázis Kertészetekben

Az éjszakák egyre hosszabbak, holnap délután az Oázis Kertészetekben a rövid áraké lesz a főszerep. November 20-án ugyanis, délután 4-től este 10 óráig minden Oázisban különleges kedvezményekkel és vendéglátással várják a vásárlókat és érdeklődőket.

Sötétedés után a kertészetek az orchideák bűvöletébe kerülnek. Az akció a hazánkban is egyre népszerűbb és elterjedt, mégis még mindig misztikus és egyedi virág köré szerveződik. 

Számos akció minden Oázisban elérhetők lesz a vásárlók számára, de emellett az egyes kertészetek saját programokkal és kedvezményekkel is készülnek.

  

Csak néhány ezek közül: 2 db orchidea vásárlása esetén az olcsóbbat féláron adják, a vásárlók féláron vásárolhatnak a növényhez megfelelő kaspót is, és szintén kedvezménnyel juthatnak hozzá egyéb orchidea kellékekhez és kiegészítőkhöz (öntözőkanna, kézi párásító, orchidea támasz, csipeszek, átlátszó cserép, stb.). 

Az akciók nem halmozhatók, de egy vásárló több orchidea vásárlása esetén több akcióban is részt vehet.

Forrás: Oázis Kertészetvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.