Hírek, aktualitások

dátum 2015-01-21 idő 10:06

Holnap ünnepel a hazai franchise szakma

Már hagyománnyá vált a Magyar Franchise Szövetség gálája, a franchise szakma rangos eseménye, melyen részt vesznek a legfontosabb hálózatok, hogy elismerjék az előző évben legjobban teljesítetteket. A gálavacsora díszvendége és főelőadója Michael Eyre, a Brit Franchise Szövetség korábbi elnöke, elnökségi tagja, az Európai Franchise Föderáció alelnöke. A rendezvénynek ezúttal is a Larus Étterem és Rendezvényközpont ad otthont.
 
A hazai franchise szakmát tömörítő szervezet már sok-sok éve dolgozik azon, és tesz rendkívüli erőfeszítéseket azért, hogy a franchise gazdasági súlyát, a magyar gazdaságra gyakorolt hatásait bemutassa, tagjainak érdekeit képviselje.
 
 
A díjak komoly elismerést jelentenek a szakma részéről, ezért minden évben számos hálózat pályázata érkezik be a szövetség elnökségéhez. 
2012-ben a Magyar Franchise Szövetség elnöksége úgy döntött, hogy a korábbi esztendőkhöz képest több kategóriában ír ki pályázatot. Így a 2014-es díjak a következő kategóriákban kerülnek kiosztásra: az Év Hazai Franchise Hálózata, az Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata, az Év Franchise Átvevője, az Év Fiatal Sikeres Franchise Átvevője, az Év Mester Franchise Hálózata, Marketing Díj, az Év Innovatív Franchise Hálózata, Internet Média és Web Díj. A díjazottak kizárólag a Magyar Franchise Szövetség rendszergazda tagjai, valamint a hozzájuk tartozó franchise átvevők pályázatainak elbírálása alapján részesülnek az elismerésekben.
 
A rendezvény főtámogatója az ALMA Gyógyszertárak, támogatói a BioHair hajvágószalon és a McDonald's.
 
A korábbi, 2013. évi díjazottak
 
A 2013. év franchise hálózata a McDonald's Magyarország. Az Év Mester Franchise Hálózata a Hertz Magyarország. Az Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata díjat a Borháló borkereskedés érdemelte ki. Az Év Innovatív Franchise Hálózata kategóriában két hálózat megosztva részesült a díjban, a Duna House és az Otthon Centrum ingatlan franchise hálózatok. A 2013. Év Marketing Díjában a BENU Gyógyszertár franchise hálózat részesült. A 2013. Év Internet Média és Web Díját a Katedra Nyelviskola hálózat érdemelte ki. Az év franchise átvevője díjat Penczné Bölcskei Zita, a DIEGO hálózat franchise partnere kapta. Az év fiatal sikeres franchise átvevője elismerést Miha Sarolta, a Katedra Nyelviskola hálózat partnere vehette át.
 
Forrás: Magyar Franchise Szövetség


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.