Hírek, aktualitások

dátum 2013-11-20 idő 10:20

Holnapután Orchideák éjszakája az Oázis Kertészetekben

A nemrégiben véget ért tajvani Orchideakiállítás legszebb, különleges növényei is megvásárolhatóak lesznek a holnapután megrendezésre kerülő Orchideák éjszakáján!

November 22-én este, a tavalyi kezdeményezés sikerén felbuzdulva idén is különleges orchidea választékkal, és mesés hangulattal várnak mindenkit az Oázis Kertészetek!

  

Ez a hosszú éjszaka a rövid áraké. Jöjjön el november 22-én délután 4-től este 10 óráig bármelyik Oázisba, és hagyja magát elvarázsolni a csodálatos virágok által. Ezen az éjszakán, fantasztikus kedvezményekkel és vendéglátással várják.

A következő akciók közül választhat: 

- 2 db azonos értékű orchidea vásárlása esetén a másodikat féláron vásárolhatja meg
- Bármilyen orchidea vásárlása esetén választhat hozzá a vásárló egy maximum 5000 Ft értékű kaspót, amelyet féláron vásárolhat meg.
- Bármilyen orchidea vásárlása esetén egy 250 ml-es Oázis orchidea tápoldatot vagy egy 3 literes Oázis orchidea földet kap ajándékba (egy vásárló egy orchideához tápot vagy földet választhat, kettő darab vásárlása esetén kettőt és így tovább)
- Minden orchidea kellék és kiegészítő (öntözőkanna, kézi párásító, orchidea támasz, csipeszek, átlátszó cserép, stb.) 20-50% kedvezménnyel kapható

forrás: Oázis Facebookvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.