Hírek, aktualitások

dátum 2014-02-12 idő 13:49

Homevideó készítésre buzdít az Otthon Centrum

„A legjobb dolgok otthon történnek. Mutasd meg a legjobb otthoni pillanataidat és nyerj!” - áll az Otthon Centrum felhívásában, melyet a Facebook közösségi oldalon is közzétett. A „Legjobb otthoni pillanat” kép kategória nyertese egy 100 ezer Forint értékű fényképezőgépet, a „Legjobb otthoni pillanatok” videó kategória nyertese pedig egy 100 ezer Forint értékű videó kamerát nyer.
 
Az Otthon Centrum ingatlaniroda hálózat Facebook-oldalán nyereményjátékot hirdetett, melynek lényege, hogy a „Nyereményjáték” alkalmazásukat használva a játékra jelentkezők feltölthetnek egy megkapó otthoni pillanatot bemutató kedves, vagy vicces képet, vagy egy olyan home-videó összeállítást, amely a kedvenc otthoni pillanataiból áll össze.
 
 
A tíz legtöbb szavazatot kapott kép és videó közül a zsűri választja ki a legjobb otthoni pillanatot, azaz a győzteseket. A kategória győztesei pedig értékes nyereményekben részesülnek.
Azonban nemcsak a nyertesek, hanem a versenyben résztvevő pályaművekre szavazók is nyerhetnek. A legjobb videókra és képekre szavazók között 3 db 10 ezer Forint értékű vásárlási utalványt sorsolnak ki. A játék 2014. február 5-től március 16-ig tart.
 

Otthon Centrum - tények és adatok

 
Az Otthon Centrum egy évtizedes fennállása során meghatározó szereplőjévé vált a hazai ingatlanpiacnak. A válság alatt versenyképességét megőrizve bebizonyította hogy nehéz gazdasági körülmények között is szilárdan megállja a helyét, 3 év alatt 30 %-os növekedést érve el.
 
 
Emellett 2009 óta folyamatosan növekedést mutattak mind tranzakciószám, mind jutalékbevételek tekintetében. Az Otthon Centrum a Magyar Franchise Szövetség tagja. A 2012. Év Innovatív Franchise Hálózata díjat az Otthon Centrum Franchising Kft. kapta.
 
ViFe

 

Virtuális kiállító: Otthon Centrum Franchising Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.