Hírek, aktualitások

dátum 2014-03-18 idő 09:55

Ideje, hogy a valódi hamburger átvegye az uralmat (Burger House)

Az utóbbi évek itthoni burgerforradalmának egyik legrégibb szereplője a Burger House, amely idén már a negyedik éve van a piacon, és immár hat étteremmel küzd a párszáz forintos álhamburgerek és a furcsa dolgokból készült egyéb gyorsételek ellen. Egyúttal versenyre kel a nemzetközi gyorsétterem-láncokkal is, noha lényegesen nehezebb dolga van. (szeretlekmagyarorszag.hu összeállítás)
 
A magyar hamburgerhálózat – mert a rövidesen a hetedik egységét nyitó céget talán már lehet így nevezni – két dolgot tart szem előtt: a minőséget (az alapanyagban és a szolgáltatásban), illetve azt, hogy nem sokkal több pénzért lényegesen többet nyújtsanak. Lázár Péter, az étteremlánc franchise tulajdonosa elmondta nekünk, hogy minden alapanyagot igyekeznek saját beszállítótól, jó minőségben beszerezni, és nem csak mennyiségben adni többet a vendégeknek. Fontosnak tartják az alacsony árat, de minőségben csak a legszükségesebb kompromisszumokat kívánják megkötni.
 
 
Péter talán a legjobban az innovatív hozzáállásukra büszke, arra, hogy nem másolták a piacot, hanem szinte mindent az elsők között fejlesztenek, vagy találnak ki. Példaként említette az édes, lekváros hamburgert, a házi hamburgerszószt, de akár a saját food truckjukat is, vagy a privát hamburgerezők között elsőként behozott klubkártyarendszert. 
 
 
Fontosnak tartja, hogy három év után is ugyanolyan lelkesedéssel, vendégbarát mentalitással irányítja az üzletet. Mi sem jellemzőbb erre a mentalitásra, mint ami a BH-ban ki van írva a konyhában dolgozók számára: „Csak olyan ételt adj ki, amit te magad is szívesen megennél.” A felszolgálóknak pedig: „Bánj úgy a vendéggel, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak.”
 

A Burger House franchise

 
Már 2011-ben, Burger House első egységének létrehozásakor is felmerült egy hamburgerező lánc lehetősége, mely a közeli jövőben minőségi konkurenciája tud lenni a multiknak. Pedig ezidőtájt még mindenki pizzériát akart nyitni, nem volt olyan felkapott a valódi hamburger, mint manapság. Így a tervünk az lett, hogy kidolgozott üzleti stratégiánknak megfelelően egy országos hálózat előfeltételeit teremtjük meg. - olvasható a burgerhouse.hu oldalon.
 
 
Az elmúlt, több mint két év tapasztalataival felvértezve, egyedülálló újdonságokat bevezetve, elérkezett az idő, hogy partnereket keressünk ahhoz az eredeti célhoz, és akár országos hálózattá bővüljünk, így 2013 júniusától megnyílt a lehetőség a csatlakozásra. Ideje, hogy a valódi hamburger átvegye az uralmat a multiknál árult termék ellenében!
 
Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu; burgerhouse.hu; Burger House Facebook-profil
Szerkesztő: ViFe


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.