Hírek, aktualitások

dátum 2014-03-18 idő 09:55

Ideje, hogy a valódi hamburger átvegye az uralmat (Burger House)

Az utóbbi évek itthoni burgerforradalmának egyik legrégibb szereplője a Burger House, amely idén már a negyedik éve van a piacon, és immár hat étteremmel küzd a párszáz forintos álhamburgerek és a furcsa dolgokból készült egyéb gyorsételek ellen. Egyúttal versenyre kel a nemzetközi gyorsétterem-láncokkal is, noha lényegesen nehezebb dolga van. (szeretlekmagyarorszag.hu összeállítás)
 
A magyar hamburgerhálózat – mert a rövidesen a hetedik egységét nyitó céget talán már lehet így nevezni – két dolgot tart szem előtt: a minőséget (az alapanyagban és a szolgáltatásban), illetve azt, hogy nem sokkal több pénzért lényegesen többet nyújtsanak. Lázár Péter, az étteremlánc franchise tulajdonosa elmondta nekünk, hogy minden alapanyagot igyekeznek saját beszállítótól, jó minőségben beszerezni, és nem csak mennyiségben adni többet a vendégeknek. Fontosnak tartják az alacsony árat, de minőségben csak a legszükségesebb kompromisszumokat kívánják megkötni.
 
 
Péter talán a legjobban az innovatív hozzáállásukra büszke, arra, hogy nem másolták a piacot, hanem szinte mindent az elsők között fejlesztenek, vagy találnak ki. Példaként említette az édes, lekváros hamburgert, a házi hamburgerszószt, de akár a saját food truckjukat is, vagy a privát hamburgerezők között elsőként behozott klubkártyarendszert. 
 
 
Fontosnak tartja, hogy három év után is ugyanolyan lelkesedéssel, vendégbarát mentalitással irányítja az üzletet. Mi sem jellemzőbb erre a mentalitásra, mint ami a BH-ban ki van írva a konyhában dolgozók számára: „Csak olyan ételt adj ki, amit te magad is szívesen megennél.” A felszolgálóknak pedig: „Bánj úgy a vendéggel, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak.”
 

A Burger House franchise

 
Már 2011-ben, Burger House első egységének létrehozásakor is felmerült egy hamburgerező lánc lehetősége, mely a közeli jövőben minőségi konkurenciája tud lenni a multiknak. Pedig ezidőtájt még mindenki pizzériát akart nyitni, nem volt olyan felkapott a valódi hamburger, mint manapság. Így a tervünk az lett, hogy kidolgozott üzleti stratégiánknak megfelelően egy országos hálózat előfeltételeit teremtjük meg. - olvasható a burgerhouse.hu oldalon.
 
 
Az elmúlt, több mint két év tapasztalataival felvértezve, egyedülálló újdonságokat bevezetve, elérkezett az idő, hogy partnereket keressünk ahhoz az eredeti célhoz, és akár országos hálózattá bővüljünk, így 2013 júniusától megnyílt a lehetőség a csatlakozásra. Ideje, hogy a valódi hamburger átvegye az uralmat a multiknál árult termék ellenében!
 
Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu; burgerhouse.hu; Burger House Facebook-profil
Szerkesztő: ViFe


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.