Hírek, aktualitások

dátum 2016-01-27 idő 12:25

Idén 50-re növelné mosodái számát a Bubbles

- Próbált már ágyneműt, takarót, függönyt vagy akár hálózsákot mosni otthon?
- Gondolkozott már azon, hogy a mosógépe szinte megállás nélkül megy, és mennyi energiát pazarol?

- Érezte már úgy, hogy mindenhol a kiteregetett ruhák száradnak?

Ha elromlott a mosógépe, és szívesen használna minőségi szolgáltatást, ahol nem kell aggódni a kiszolgálás miatt és mindezt kedvező áron kapja meg. A Bubbles Chrysteyns professzionális mosószeradagoló technológiát alkalmaz, ami a mosószer mellett minden programhoz adagol fertőtlenítőt, zsíroldót, semlegesítő szert és öblítőt - pont úgy, mint a nagymosodákban és a kórházi rendszerekben.

Mindazok számára ideális hely a Bubbles, akik már voltak, vagy éppen most vannak valamely fent említett helyzetben. Magyarország első design mosodájában, kellemes környezetben akár hetente több alkalommal is találkozhat barátaival, miközben elvégzi ezt a nem túl izgalmas házimunkát.

2014-ben összesen 6 üzlettel rendelkezett a Bubbles, de 2015-ben már 20 egységben használhatták a vendégek az önkiszolgáló mosodai szolgáltatásokat. 2015-ben vidéki települések is csatlakoztak a hálózathoz: Székesfehérváron és Érden is nyílt egy-egy Bubbles. 

Így a korábban sokak számára csak az amerikai filmekből ismert szolgáltatás Magyarországon is a mindennapok részévé vállhatott a nagyközönség számára. A Bubbles céljai között szerepel, hogy az elkövetkező években minél szélesebb körben hozzáférhetővé teszi az önkiszolgáló mosodai szolgáltatások kultúráját. A Bubbles ezért mindent megtesz, hogy a mosodák otthonos kényelmet, valódi közösségi élményt adjanak a betérő vendégeknek, ahol a mosás kikapcsolódást is nyújthat.

2016-ban ezt az élményt és minőséget a Bubbles már közel 50 üzletben szeretné kínálni a hazai piacon. Az ambiciózus terveket a hálózat úgy kívánja elérni, hogy a közel 50 egységből 5-10 üzletet franchise partnerek valósítanak meg. Hogy a nagy kihívásnak meg tudjon felelni, a vállalat már az év első hónapjaiban 5-6 üzlet nyitásán dolgozik. A közeljövőben megnyílik 2016 első új Bubbles mosodája, és hamarosan az is kiderül, hogy melyik lesz az első a készülő 6 üzlet közül.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.