Hírek, aktualitások

dátum 2016-01-27 idő 12:25

Idén 50-re növelné mosodái számát a Bubbles

- Próbált már ágyneműt, takarót, függönyt vagy akár hálózsákot mosni otthon?
- Gondolkozott már azon, hogy a mosógépe szinte megállás nélkül megy, és mennyi energiát pazarol?

- Érezte már úgy, hogy mindenhol a kiteregetett ruhák száradnak?

Ha elromlott a mosógépe, és szívesen használna minőségi szolgáltatást, ahol nem kell aggódni a kiszolgálás miatt és mindezt kedvező áron kapja meg. A Bubbles Chrysteyns professzionális mosószeradagoló technológiát alkalmaz, ami a mosószer mellett minden programhoz adagol fertőtlenítőt, zsíroldót, semlegesítő szert és öblítőt - pont úgy, mint a nagymosodákban és a kórházi rendszerekben.

Mindazok számára ideális hely a Bubbles, akik már voltak, vagy éppen most vannak valamely fent említett helyzetben. Magyarország első design mosodájában, kellemes környezetben akár hetente több alkalommal is találkozhat barátaival, miközben elvégzi ezt a nem túl izgalmas házimunkát.

2014-ben összesen 6 üzlettel rendelkezett a Bubbles, de 2015-ben már 20 egységben használhatták a vendégek az önkiszolgáló mosodai szolgáltatásokat. 2015-ben vidéki települések is csatlakoztak a hálózathoz: Székesfehérváron és Érden is nyílt egy-egy Bubbles. 

Így a korábban sokak számára csak az amerikai filmekből ismert szolgáltatás Magyarországon is a mindennapok részévé vállhatott a nagyközönség számára. A Bubbles céljai között szerepel, hogy az elkövetkező években minél szélesebb körben hozzáférhetővé teszi az önkiszolgáló mosodai szolgáltatások kultúráját. A Bubbles ezért mindent megtesz, hogy a mosodák otthonos kényelmet, valódi közösségi élményt adjanak a betérő vendégeknek, ahol a mosás kikapcsolódást is nyújthat.

2016-ban ezt az élményt és minőséget a Bubbles már közel 50 üzletben szeretné kínálni a hazai piacon. Az ambiciózus terveket a hálózat úgy kívánja elérni, hogy a közel 50 egységből 5-10 üzletet franchise partnerek valósítanak meg. Hogy a nagy kihívásnak meg tudjon felelni, a vállalat már az év első hónapjaiban 5-6 üzlet nyitásán dolgozik. A közeljövőben megnyílik 2016 első új Bubbles mosodája, és hamarosan az is kiderül, hogy melyik lesz az első a készülő 6 üzlet közül.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.