Hírek, aktualitások

dátum 2014-08-13 idő 09:30

Idén a 44. évfolyam kezdi meg tanulmányait a BÁV becsüsakadémián

"A BÁV-nál felkészült szakemberektől, magas óraszámban, kedvező áron sajátíthatja el a becsüsszakma alapjait." - olvasható a franchise hálózat weboldalán. Az OKJ-s szakképzés oktatási programját a jogszabályi előírásoknak megfelelően több évtizedes oktatási tapasztalatra támaszkodva alakították ki.
 
A hallgatók a tanfolyamokon a szakmát biztos alapokra helyezve, magas óraszámú elméleti ismereteket kapnak. A BÁV oktatói az egyes szakterületek elismert, felkészült képviselői, így a hallgatók a legkiválóbb művészettörténészek és szaktanárok vezetésével ismerkednek meg a magyar és egyetemes művészettörténet nagy korszakaival, kiemelkedő alkotóival, a műtárgyak készítésének technikájával.
 
 
A fő hangsúlyt a műtárgyak közvetlen megismerésére, a gyakorlati oktatásra helyezik, hiszen a szakma elsajátításának nélkülözhetetlen feltétele a személyes találkozás a műtárgyakkal, azok megismerése és felismerése. Ennek hátterét a saját üzlethálózatban fellelhető, folyamatosan változó árukínálat, az árveréseken szereplő ékszerek, festmények, bútorok, szőnyegek és műtárgyak, valamint a múzeumok magas kvalitású ismeretanyagának elsajátítása biztosítja.
 
Az oktatási programot hazai és külföldi múzeumlátogatásokkal, aukciós és egyéb kiállítások megtekintésével, műhely-, műterem- és gyárlátogatásokkal gazdagítják a tanév során.
 
 
„A 2013/14-as tanévben meglátogattuk a Passau-i Üvegmúzeumot, Hollóházán és Herenden a porcelán készítést, Ajkán az üveggyárban az üvegkészítést tanulmányoztuk, Bécsben az Iparművészeti Múzeum, Esztergomban a Keresztény Múzeum anyagát ismertük meg. Hallgatóink voltak Vácott, a váci nyomdában ahol a grafikai technikákat, Gödöllőn a szövéstechnikákat tanulmányozták. Mindennapos látogatói voltunk a Magyar Nemzeti Galériának a Szépművészeti és az Iparművészeti Múzeumnak, az aukciósházaknak és a galériáknak.” - írja bemutatkozójában a BÁV.
 
A tanfolyamokat mindazoknak ajánlják akik:
 
  • a műkereskedelemben, képzőművészeti galériákban, vagy zálogfiókban szeretnének dolgozni, esetleg műtárgybolt nyitását tervezik,
  • egyetemi, főiskolai tanulmányaikat mesterségbeli tudással, gyakorlati ismeretekkel bővítenék,
  • a festmények, értékes műtárgyak és ékszerek avatott szakértőjévé szeretnének válni,
  • a befektetési célú döntéseiket a biztos tudás birtokában kívánják meghozni,
  • biztonságos eligazodást keresnek a műtárgypiacon,
  • tudni szeretnék, hogy mit ér a gyűjteményük, illetve a családi hagyatékuk,
  • gyűjteményük építését a megszerzett tudás alapján szeretnék folytatni,
  • a tanfolyam elvégzését, majd az előírt gyakorlatot megszerezve - később igazságügyi szakértővé szeretnének válni.
 

A BÁV franchise 

 
A BÁV 2005-ben kezdte meg franchise hálózatának kiépítését, biztosítva ezzel a franchise-t előnyben részesítő vállalkozóknak a pénzügyi szolgáltatási szektorban való megjelenés lehetőségét. Hálózatbővítési stratégiájának részeként jelent meg még 2007-ben a Nemzetközi Franchise Kiállítás és BuyBrand Show-n is.
Emellett természetesen folyamatosan várják a további érdeklődőket, akik új üzletbe kezdenének, BÁV fiókot szeretnének nyitni. A BÁV a Magyar Franchise Szövetség tagja.
 
Forrás: bav.hu
Virtuális kiállító: BÁV Aukciósház és Záloghitel Zrt.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.