Hírek, aktualitások

dátum 2014-08-13 idő 09:30

Idén a 44. évfolyam kezdi meg tanulmányait a BÁV becsüsakadémián

"A BÁV-nál felkészült szakemberektől, magas óraszámban, kedvező áron sajátíthatja el a becsüsszakma alapjait." - olvasható a franchise hálózat weboldalán. Az OKJ-s szakképzés oktatási programját a jogszabályi előírásoknak megfelelően több évtizedes oktatási tapasztalatra támaszkodva alakították ki.
 
A hallgatók a tanfolyamokon a szakmát biztos alapokra helyezve, magas óraszámú elméleti ismereteket kapnak. A BÁV oktatói az egyes szakterületek elismert, felkészült képviselői, így a hallgatók a legkiválóbb művészettörténészek és szaktanárok vezetésével ismerkednek meg a magyar és egyetemes művészettörténet nagy korszakaival, kiemelkedő alkotóival, a műtárgyak készítésének technikájával.
 
 
A fő hangsúlyt a műtárgyak közvetlen megismerésére, a gyakorlati oktatásra helyezik, hiszen a szakma elsajátításának nélkülözhetetlen feltétele a személyes találkozás a műtárgyakkal, azok megismerése és felismerése. Ennek hátterét a saját üzlethálózatban fellelhető, folyamatosan változó árukínálat, az árveréseken szereplő ékszerek, festmények, bútorok, szőnyegek és műtárgyak, valamint a múzeumok magas kvalitású ismeretanyagának elsajátítása biztosítja.
 
Az oktatási programot hazai és külföldi múzeumlátogatásokkal, aukciós és egyéb kiállítások megtekintésével, műhely-, műterem- és gyárlátogatásokkal gazdagítják a tanév során.
 
 
„A 2013/14-as tanévben meglátogattuk a Passau-i Üvegmúzeumot, Hollóházán és Herenden a porcelán készítést, Ajkán az üveggyárban az üvegkészítést tanulmányoztuk, Bécsben az Iparművészeti Múzeum, Esztergomban a Keresztény Múzeum anyagát ismertük meg. Hallgatóink voltak Vácott, a váci nyomdában ahol a grafikai technikákat, Gödöllőn a szövéstechnikákat tanulmányozták. Mindennapos látogatói voltunk a Magyar Nemzeti Galériának a Szépművészeti és az Iparművészeti Múzeumnak, az aukciósházaknak és a galériáknak.” - írja bemutatkozójában a BÁV.
 
A tanfolyamokat mindazoknak ajánlják akik:
 
  • a műkereskedelemben, képzőművészeti galériákban, vagy zálogfiókban szeretnének dolgozni, esetleg műtárgybolt nyitását tervezik,
  • egyetemi, főiskolai tanulmányaikat mesterségbeli tudással, gyakorlati ismeretekkel bővítenék,
  • a festmények, értékes műtárgyak és ékszerek avatott szakértőjévé szeretnének válni,
  • a befektetési célú döntéseiket a biztos tudás birtokában kívánják meghozni,
  • biztonságos eligazodást keresnek a műtárgypiacon,
  • tudni szeretnék, hogy mit ér a gyűjteményük, illetve a családi hagyatékuk,
  • gyűjteményük építését a megszerzett tudás alapján szeretnék folytatni,
  • a tanfolyam elvégzését, majd az előírt gyakorlatot megszerezve - később igazságügyi szakértővé szeretnének válni.
 

A BÁV franchise 

 
A BÁV 2005-ben kezdte meg franchise hálózatának kiépítését, biztosítva ezzel a franchise-t előnyben részesítő vállalkozóknak a pénzügyi szolgáltatási szektorban való megjelenés lehetőségét. Hálózatbővítési stratégiájának részeként jelent meg még 2007-ben a Nemzetközi Franchise Kiállítás és BuyBrand Show-n is.
Emellett természetesen folyamatosan várják a további érdeklődőket, akik új üzletbe kezdenének, BÁV fiókot szeretnének nyitni. A BÁV a Magyar Franchise Szövetség tagja.
 
Forrás: bav.hu
Virtuális kiállító: BÁV Aukciósház és Záloghitel Zrt.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.