Hírek, aktualitások

dátum 2016-08-31 idő 09:39

Igényeljen díjmentes belépőt a Brit Franchise Kiállításra

Amennyiben érdeklődik a franchise lehetőségek, hálózatok iránt akkor ne hagyja ki az Egyesült Királyság legnagyobb franchise eseményét, National Franchise Exhibition-t. 

A kiállítás belépője a helyszínen, mintegy 6000 forintért vásárolható majd meg. Ellenben amennyiben még most, előzetesen regisztrál (ezen a linken), díjmentesen részt vehet az eseményen.

A Brit Franchise Kiállítás kíváló alkalom a térség legjelentősebb, a kiállításon bemutatkozó franchise hálózatok megismerésére. A rendezvény számos új és innovatív koncepciót sorakoztat fel a hagyományosabbaktól, mint a vendéglátás a legdivatosabbakig, mint a fitness-coaching, a waterbiking vagy akár a streetfood étteremláncok. 

A rendezvény fő támogatója az Anytime Fitness.  

A Franchise Expon a brandek megismerése mellett a tanulás és a tapasztalatcsere is nagyon fontos szerepet játszik. Ezt bizonyítja, hogy az esemény szervezői több, mint 60 szemináriummal várják a látogatókat, ahol többek között olyan témákat járnak körbe, mint:
 
- hogyan indítsa el vállalkozását franchise-ban
- hatékony megjelenés közösségi oldalakon
- kreatív marketing eszközök
- hogyan válassza ki melyik hálózathoz csatlakozzon
- stb.
 
 
A pavilonokban sok kiállító megépíti az üzlethelyiségét vagy akár az éttermét, így a látogatók, befektetők saját környezetükben ismerhetik meg a hálózatokat.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.