Hírek, aktualitások

dátum 2014-03-06 idő 13:30

Ingyen hajvágás a BioHair hajvágószalonokban

Ingyen hajvágás a BioHair hajvágószalonokban két Faith in Nature termék vásárlása esetén.


A fodrászatok franchise-hálózatban való működtetése Nyugat-Európában már megszokott jelenség. Szinte már nincs is olyan szalon, amely nem egy nagy hálózat tagja. A franchise rendszer számos előnyt nyújt a belépők számára: egy megbízható háttérrel rendelkező márkát, folyamatos üzletviteli tanácsadást, közös marketing költségvetést, területi kizárólagosságot - a teljesség igénye nélkül.

A BioHair hajvágószalonban, csak természetes anyagokkal dolgoznak. A készítmények természetes, tiszta növényi és aromaterápiás összetevőket tartalmaznak. A siker egyik kulcsa a jól képzett szakember gárda, minden BioHair hajvágószalonban dolgozó fodrásznak, a Binder Art akadémián vizsgát kell tennie. A Biohair üzletpolitikája, hogy bejelentkezés nélkül, hosszú nyitva tartással, azonnal fogadja vendégeit.

A BioHair a Magyar Franchise Szövetség tagja.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.