Hírek, aktualitások

dátum 2015-11-12 idő 09:20

Ingyenes forró csoki kóstoló a Levendula Fagylaltozókban

"Szeretettel várunk egy ingyenes kóstolóra pénteken, november 20-án 16 és 18 óra között a Szent István körúton, a Vámház körúton és a Rákóczi körúti üzleteinkben!" - írja Facebook oldalán a hálózat, amelyre már most több, mint háromezren jelezték részvételüket.

Jövő pénteken a Levendula Kézműves Fagylaltozó három üzletében is ingyen készítik a betérő látogatóknak a forró csokoládét, amelyhez az alapanyagokat és az ízesítőket is a vendégek választhatják ki. A chili, karamell, gesztenye, fahéj, mézeskalács vagy amarena meggy csak néhány azok közül, amikkel saját ízlelőbimbóik ízlésére szabhatják majd az italukat. De az ígéretek szerint a cukrászdákban még néhány csepp Bailey's-t, whiskey-t vagy barna rumot sem sajnálnak majd a vendégek bögréjéből.

A Levendula Fagylaltozó franchise alapítóinak a célja egy olyan - a magyar piacon egyedülálló - presztízs fagylaltozó létrehozása volt, ahol nyáron a vendégek magas minőségű kézműves fagylaltokat, télen pedig széles választékú bonbonokat, és csokoládé finomságokat fogyaszthatnak, vásárolhatnak. A Levendula fagylaltozók egyedi színvilággal és külső megjelenéssel hívják fel magukra a figyelmet, amely egyedivé teszi üzleteiket, és hamar a környék kedvenc találkozóhelyeivé válnak. 

A franchise rendszer bevezetésével egy Levendula fagylaltozót alacsony vállalkozási kockázattal nyithat meg az átvevő partner. Ehhez komoly segítséget, kidolgozott arculatot és folyamatos tanácsadást, valamint támogatást kap a rendszergazdától. Közös beszerzési források, központi kézműves műhely, és egy egész országra kiterjedő logisztikai hálózat is segítik az átvevőt a boldogulásban.

A Levendula Kézműves Fagyalaltozó a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Amennyiben a cikk felkeltette érdeklődését a hálózattal kapcsolatban, és Ön is szeretne átvevővé válni, további információkért, írjon az uzletfejlesztes@levendulafagylaltozo.hu e-mail címre.

forrás:travelo.hu, Levendula Facebookvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.