Hírek, aktualitások

dátum 2015-11-12 idő 09:20

Ingyenes forró csoki kóstoló a Levendula Fagylaltozókban

"Szeretettel várunk egy ingyenes kóstolóra pénteken, november 20-án 16 és 18 óra között a Szent István körúton, a Vámház körúton és a Rákóczi körúti üzleteinkben!" - írja Facebook oldalán a hálózat, amelyre már most több, mint háromezren jelezték részvételüket.

Jövő pénteken a Levendula Kézműves Fagylaltozó három üzletében is ingyen készítik a betérő látogatóknak a forró csokoládét, amelyhez az alapanyagokat és az ízesítőket is a vendégek választhatják ki. A chili, karamell, gesztenye, fahéj, mézeskalács vagy amarena meggy csak néhány azok közül, amikkel saját ízlelőbimbóik ízlésére szabhatják majd az italukat. De az ígéretek szerint a cukrászdákban még néhány csepp Bailey's-t, whiskey-t vagy barna rumot sem sajnálnak majd a vendégek bögréjéből.

A Levendula Fagylaltozó franchise alapítóinak a célja egy olyan - a magyar piacon egyedülálló - presztízs fagylaltozó létrehozása volt, ahol nyáron a vendégek magas minőségű kézműves fagylaltokat, télen pedig széles választékú bonbonokat, és csokoládé finomságokat fogyaszthatnak, vásárolhatnak. A Levendula fagylaltozók egyedi színvilággal és külső megjelenéssel hívják fel magukra a figyelmet, amely egyedivé teszi üzleteiket, és hamar a környék kedvenc találkozóhelyeivé válnak. 

A franchise rendszer bevezetésével egy Levendula fagylaltozót alacsony vállalkozási kockázattal nyithat meg az átvevő partner. Ehhez komoly segítséget, kidolgozott arculatot és folyamatos tanácsadást, valamint támogatást kap a rendszergazdától. Közös beszerzési források, központi kézműves műhely, és egy egész országra kiterjedő logisztikai hálózat is segítik az átvevőt a boldogulásban.

A Levendula Kézműves Fagyalaltozó a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Amennyiben a cikk felkeltette érdeklődését a hálózattal kapcsolatban, és Ön is szeretne átvevővé válni, további információkért, írjon az uzletfejlesztes@levendulafagylaltozo.hu e-mail címre.

forrás:travelo.hu, Levendula Facebookvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.