Hírek, aktualitások

dátum 2014-12-18 idő 12:40

Intenzív értékbecsüs tanfolyam indul a BÁV-nál

"Napjainkban az ékszerbecsüs munka a népszerű szakmák közé tartozik, köszönhetően a hölgyek kifinomult ízlésének és az állandóan változó, megújuló ékszerdivatnak." - olvasható a BÁV weboldalán.
 
A tanfolyamon a hallgatók megismerhetik az ékszerkészítés nemes alapanyagait, elsajátíthatják az ötvös technika alapjait, a drágakövek meghatározásának módját. Tanulmányaik során biztos tudásra tesznek szert a történeti ékszerek, a divatékszerek, a drágakövek felismerésében és értékük meghatározásában.
Az ékszerek és az azokat díszítő ékkövek felismerésén és beazonosításán túl a hallgatók megismerhetik az ékszerkereskedelem és a zálogfiókok működését, az ékszeraukciók szervezési folyamatát, étfogó képet kapnak az ékszerek, drágakövek árképzéséről és a hazai ékszerpiac helyzetéről.
 
 
A képzés formája: iskolarendszeren kívüli szaktanfolyam.
Jelentkezési feltétel: középiskolai érettségi bizonyítvány.
Megszerezhető szakképesítés: ékszerbecsüs részszakképesítés.
 
A tanfolyam befejezését követően a hallgatók becsüsi (ékszer szakirányú) szakmai vizsgát tesznek, mely gyakorlati, írásbeli és szóbeli részből áll. A tanfolyam sikeres lezárása esetén a hallgatók OKJ-s becsüsi bizonyítványt kapnak, amely középfokú szakmai végzettséget igazol.
 
További részletekért látogasson el a BÁV Bizományi Kereskedőház weboldlára!
 

A BÁV franchise

 
A BÁV 2005-ben kezdte meg franchise hálózatának kiépítését, biztosítva ezzel a franchise-t előnyben részesítő vállalkozóknak a pénzügyi szolgáltatási szektorban való megjelenés lehetőségét. Hálózatbővítési stratégiájának részeként jelent meg még 2007-ben a Nemzetközi Franchise Kiállítás és BuyBrand Show-n is.
Emellett természetesen folyamatosan várják a további érdeklődőket, akik új üzletbe kezdenének, BÁV fiókot szeretnének nyitni. A BÁV a Magyar Franchise Szövetség tagja.
 
Forrás: bav.hu

 

Virtuális kiállító: BÁV Aukciósház és Záloghitel Zrt.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.