Hírek, aktualitások

dátum 2013-11-22 idő 10:10

Ismét egy amerikai étteremlánc érdeklődik a magyar piac iránt

A Villa Enterprises gyökerei egészen 1964-ig nyúlnak vissza, amikor is az ED Sullivan színház mellett megnyitották első éttermüket New York városában. Az étterem hamisítatlan new york-i pizzával, tradicionális olasz ételekkel, salátákkal várták a különlegességekre éhes vendégeket.

A vállakozás azóta több franchise-t is magáénak tudó multinacionális vállalattá nőtte ki magát. Az Egyesült Államokon kívül több ázsiai országban, valamint Dél-Amerikában is megkezdte terjeszkedését

Négy különböző étterem koncepciójukkal szeretnék Európában is megvetni a lábukat. Ezek mindegyike már számos oszágban jelen van, többek között nemzetközi franchise partnereknek köszönhetően.

  1, Villa Italian Kitchen (pizza és olasz konyha)
  2, Green Leaf’s (salátabár és szendvicsező)
  3, Bananas (gyümölcs turmixok és frozen yoghurt)
  4, South Philly Steak and Fries (steak)


 

Ezekhez külön-külön vagy együtt is keresnek franchise partnert Magyarországon. A Villa Enterprises éttermeit főként a bevásárlóközpontokban, reptereken és egyéb forgalmas helyeken találjuk, éves aladásaik pedig meghaladják a 200 millió dollárt. Jelenleg 350 egység üzemel a Villa Enterprises felügyelete alatt, mely az Egyesült Államokon kívül 8 országban van jelen és további terjeszkedésre készül.

További információ, illetve kapcsolatfelvétel céljából kérem keressék:

Méhes Zsófia, Kereskedelmi Tanácsadó, Amerika Nagykövetség
Zsofia.mehes@trade.gov
Tel: + 36 1 475 4198

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.