Hírek, aktualitások

dátum 2016-03-25 idő 11:39

Ismét hazai dolgozót választottak be a McDonald's Elit alakulatába

A McDonald's mindig is nagy figyelmet fordított munkatársaira, és motiválásukra értékelésükre. Legutóbb a legjobb étteremvezetőknek járó Ray Kroc díjat, most pedig a a Presidents' Award díjazottait jutalmazták, ahova Papp Zoltán ellátási hálózatért felelős szenior osztályvezetőt is beválogatták a vállalati kollégák díjazottai közé. Az elmúlt 40 évben az idei a hatodik, hogy magyar dolgozót választottak az elit klub tagjai közé. Érdekesség, hogy ezzel a díjjal mindössze a világ összes (mintegy tizenegyezer)  irodai dolgozója közül csak egy százalékuk büszkélkedhet ezzel a díjjal.
 
 
"Minden projektemet nagyon szeretem, közülük is főként azokat, amelyek teret adnak a helyi vendégek igényeinek kielégítését célzó, innovatív gondolkodásnak. A termékfejlesztés terén ennek köszönhetően kerülhetett a hazai éttermek kínálatába a retro burger, a mákos guba, a baconos sajtfalat, illetve minden idők egyik legsikeresebb helyi promóciója, a libamájas szendvics.”
 
Zoltán 21 éve csatlakozott a McDonald's csapatához, akkor mint friss diplomás szakember. Az elmúlt több mint két évtizedben egyértelművé vált számára, a McDonald'dban maglévő jó légkör teszi igazán jó munkahelyé. A díjat júniusban veheti át, Chicagóban.
 
forrás: http://www.chefpincer.hu/
fotó: http://www.chefpincer.hu/


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.