Hírek, aktualitások

dátum 2015-02-04 idő 10:50

Itt a lehetőség, most vásároljon működő nyelviskolát és legyen Helen Doron átvevő!

"Iskolánk megvásárlásával hatalmas lehetőség nyílik előtted, hiszen egy meglévő, működő iskolát kapsz, ahol jelenleg több mint 60 gyerek tanul. Ügyfeleink, a szülők, nagyszülők elégedettek, sokan több éve járnak hozzánk gyermekeikkel, akiken keresztül további vásárlókat fogsz tudni bevonzani." - írja bemutatkozójában a Helen Doron nyelviskola - Nyugati tér.
 

 

Hol található a nyelviskola?

 
A Nyugati téri Helen Doron nyelviskola Budapesten, a Nyugati tér 4. szám alatt működteti iskoláját (pontos cím: 1132 Budapest, Nyugati tér 4. III. emelet, 32/B) több mint 5 éve, a közel 30 éves Helen Doron módszer alapján.
 
Az iskola egy 98 nm alapterületű ingatlan, mely négy szobából, konyhából, előszobából, fürdőszobából és egy WC helyiségből áll. Kiválasztásánál fontos szempontnak tartottuk, hogy legyen egy várakozó helyiség mind a gyereknek, mind pedig a szülőknek, és az is fontos volt, hogy legyen egy külön álló raktárunk, ahol az órai kellékeket tudjuk tárolni.
Rendkívül fontos szempont volt továbbá, hogy két külön álló tantermünk legyen, biztosítva ezzel a lehetőséget arra, hogy párhuzamosan két tanórát tartsunk. Iskolánk berendezését úgy alakítottuk ki a szőnyegektől kezdve, a falak színének kiválasztásán keresztül, egészen a lámpákig, hogy a gyerekek és a szülők „haza” érkezzenek egy meghitt, barátságos környezetbe. A nyelviskolának is otthont adó bérház rendelkezik lifttel, így bár a nyelviskola a harmadik emeleten található, nem okoz gondot a feljutás még a babakocsival érkezőknek sem.
 

Miért jó döntés megvásárolni a Nyugati téri Helen Doron nyelviskolát?

 
A területen dolgozó szakemberek előtt a Helen Doron módszer már ismert, elfogadott. Az iskola kialakítására nem kell plusz költségeket szánnod, mivel a megfelelő környezet már biztosított számodra. Az iskola gazdagon felszerelt, az órákhoz szükséges eszközök mind rendelkezésre állnak, így idődet teljes mértékben az új tanulók „felkutatására” fordíthatod. A berendezéseink igényesek, gyermekbarátok, és kiváló minőségűek.
 
 
Az évek során jó kapcsolatot sikerült kialakítani számos, a területünkön lévő vállalkozással (pl.: gyerekcipő bolt, játszóház, gyermek jógát és tornát oktató intézmény). Számtalan olyan dokumentációnk van, amik segíthetnek Neked abban, hogy a gyerekekre fókuszálj, és ne ezeknek a gyártásával foglalkozz, ami idő és pénz igényes.
A belvárosban sok olyan család él, illetve sok olyan szülő dolgozik, akik megengedhetik maguknak a prémium kategóriás szolgáltatásokat, így a Helen Doron angolt is. Egy megbízható, profi csapattól veszed meg az iskolát, aki(k) a későbbiekben is szívesen segítenek az ötleteikkel, tapasztalataikkal. Területünk nagysága és széttagozódása okán több kiaknázatlan potenciál van, ami(k) további lehetőségeket kínálhatnak Neked, hogy a későbbiekben megduplázd (120 gyerkőc), vagy akár megtriplázd (180 gyerkőc) a tanulói létszámot!
 

Kinek ajánljuk megvásárlásra a Nyugati téri Helen Doron nyelviskolát?

 
Azon vállalkozó szemléletű embereknek ajánljuk elődlegesen, akik ismerik a módszert és hisznek hatékonyságában. Több mint egymillióan választották már a módszert és általa az angolt, második anyanyelvnek. Szeretnél Te is segíteni abban, hogy még több kisgyerek szeresse meg az angolt eme játékos módszer alapján?
 
Azoknak ajánljuk, akik szeretik a gyerekeket, és szeretni fogják azokat is, akik jelenleg aktívan hozzánk járnak! Fontos számunkra, hogy nyugodt szívvel tudjuk átadni iskolánk kulcsait, mert fontosak számunkra a meglévő gyerekek és azok szülei.
Azt gondoljuk, hogy a meglévő gyereklétszámot meg lehet többszörözni, amihez jelen kell lenni a területi érdekeltségű rendezvényeken és képviselni az iskolát.
 
 
Azoknak ajánljuk, akiknek vannak álmaik és szeretnék, hogy álmaik megvalósuljanak. Véleményünk szerint az a jó vállalkozó a Helen Doron módszerben, aki nem csak üzletember, hanem egy kicsit pedagógus és egy kicsit pszichológus is egyben, aki készen áll a gyerekek igényeire és a szülők kérdéseire. Amennyiben már megtaláltak barátaid hasonló kérdésekkel, akkor azt gondoljuk, hogy megbízik benned a környezeted, amire itt hatalmas igény van.
 
Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, kérünk keress meg minket elérhetőségeink bármelyikén, hogy megmutathassuk iskolánkat és beszélhessünk a részletekről!
 
További részletekről a Franchise partner almenüben tájékozódhat!
 
Mobil: +3620/3662610
E-mail: city01@helendoron.com
Cím: 1131 Budapest, Nyugati tér 4. III. emelet 32/b


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.