Hírek, aktualitások

dátum 2015-01-20 idő 09:51

Itt nyit boltot a Spar

A Spar folytatva a 2012-ben elindított franchise-hálózat bővítését, január 22-én újabb üzletet nyit Budapesten. (origo.hu összeállítás)
 
A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. családi tulajdonban lévő vállalkozásként évek óta támogatja a hazai családi kiskereskedéseket, írja közleményében a cég. A 300 négyzetméteres üzlet nem már működő kiskereskedésként csatlakozott a partnerprogramhoz, hanem annak keretében nyílik egy egykori közért épületében. A bolt a IV. kerületi Eperjesi utcában található.
 
 
A múlt héten még arról szóltak a hírek, hogy több Spar-üzlet is bezárhat, de ezt később cáfolta a lánc, sőt, később azt közölték, hogy új üzleteket nyitnak az idén – három fővárosi szupermarkettel és három benzinkúton működő egységgel bővül a hálózat.
 
A Spar az elmúlt években óriási veszteséggel működött, ráadásul az élelmiszerlánc-felügyeleti díjak megemelése miatt akár több mint a 20-szorosát is fizetheti a tavalyi díjaknak.
 
Forrás: origo.hu
Virtuális kiállító: SPAR Magyarország Kft.
Cimkék: kiskereskedelem


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.