Hírek, aktualitások

dátum 2014-09-12 idő 10:15

Itthon is tisztogatna a spanyol Pressto

A Pressto Group az egyik legkiterjedtebb spanyol franchise-hálózat a világon, mivel több mint 20 országban közel 1000 Pressto gyorstisztítóval találkozhatunk. A Pressto Group életreszóló célkitűzése, hogy  hármas elve - minőségi cégvezetés, személyre szóló kiszolgálás és társadalmi elkötelezettség - megvalósítása révén vevői mindig elégedettek legyenek. A Pressto minőségét az ISO 9002 minőségbiztosítási rendszer alapján történő munkavégzés garantálja.

A Pressto Group filozófiája: minőség, gyorsaság, ügyfélközpontú kiszolgálás. A Pressto tisztítási módszere speciális fertőtlenítőszerek használatával biztosítja a baktériummentes kezelést nemcsak ruházat, hanem függönyök, paplanok esetében is. Ez a módszer garantálja a tisztított anyag számára a teljes higiéniát és egészséges tisztaságot. A cég a saját mérnöki részlege által tervezett legmodernebb gépeket használja, melyeket Franciaországban és Olaszországban gyártanak a Pressto égisze alatt egy közös vállalkozásnak köszönhetően, amely teret ad az újításoknak és a folyamatos modernizálásnak.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.