Hírek, aktualitások

dátum 2014-07-09 idő 10:37

Iwi Camp július 12-én a BioTech USA-val

Színes programokkal, kihívásokkal és számtalan egyéb eseménye várja a kisebbeket és a nagyobbakat az Iwi Camp  Reunion július 12-én, Siófokon. Várnak minden mozogni vágyó felnőttet és gyereket, aki szeretne részt venni egy egész napos, kihívásokkal és élményekkel teli programsorozaton, ahol a BioTech USA is számos programot kínál.
 

Kihívások és termékkóstoló a BioTech USA standnál

 
A BioTech USA standnál részt vehetnek háromféle kihívásban is. A jól megszokott egy percig végzett kitörés és kétkaros bicepsz gyakorlatok mellett ezúttal fekvenyomásban is küzdhetnek az ajándékokért. Aki mindhárom kihívást teljesíti, további ajándékokat kap.
 
 
Nagy Dóri, Németh Sándor és Schönekker László, a BioTech USA szakértői csapatának tagjai is egész nap rendelkezésre állnak az érdeklődők számára, ha bármilyen kérdésük van edzéssel, vagy táplálkozással kapcsolatban.
 

Iwi programok

 
Vendég lesz Tatarek Rezső egy Iron Box órával, valamint Katus Attila első könyvének dedikálására is sor kerül.
A rendezvényre látogatók a színpad előtt nemcsak klasszikus aerobik órákon vehetnek részt, hanem olyan saját testsúlyos edzéseken is, mint a SpartanFitt vagy a Galdiátor Training. Emellett a táncos mozgásformákat kedvelők számára is tartogat izgalmas órákat a program. Mindezek mellett egyéb események is várják a résztvevőket: fitness bemutatók, rúdtánc workshopok és versenyek.
 
A szervezők a kisebbekre is gondoltak, a nap folyamán több gyermekfitnesz foglalkozás is lesz, szakember vezetésével. A BioTech USA is vár mindenkit most szombaton, azaz július 12-én Siófokon, a Borsodi Beach-en.
 

A BioTech USA franchise

 
A BioTech USA Sport Élet Egészség Központ mára piacvezetővé vált Magyarországon a táplálék-kiegészítők szegmenségben. Országosan több mint 80 boltból áll a hálózat és folyamatos a fejlődés. Termékeik között megtalálhatók a vitaminok, ásványi anyagok, fogyókúrát támogató termékek és a fehérjék is.
 
 
Az egészségtudatos táplálkozás a mai ember számára elengedhetetlen. A BioTech USA filozófiája, hogy felelősséggel tartoznak a fogyasztóik iránt, ezért kiemelt hangsúlyt fektetnek arra, hogy eladóik magas szintű szakismeretekkel rendelkezzenek, ennek érdekében folyamatos szakképzéseket biztosítanak számukra.
Termékeiket folyamatosan fejlesztik annak érdekében, hogy választékukkal a legmagasabb igényeknek is megfeleljenek.
A BioTech USA a Magyar Franchise Szövetség tagja.
 
Forrás: biotechusashop.hu
ViFe

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.