Hírek, aktualitások

dátum 2014-07-09 idő 10:37

Iwi Camp július 12-én a BioTech USA-val

Színes programokkal, kihívásokkal és számtalan egyéb eseménye várja a kisebbeket és a nagyobbakat az Iwi Camp  Reunion július 12-én, Siófokon. Várnak minden mozogni vágyó felnőttet és gyereket, aki szeretne részt venni egy egész napos, kihívásokkal és élményekkel teli programsorozaton, ahol a BioTech USA is számos programot kínál.
 

Kihívások és termékkóstoló a BioTech USA standnál

 
A BioTech USA standnál részt vehetnek háromféle kihívásban is. A jól megszokott egy percig végzett kitörés és kétkaros bicepsz gyakorlatok mellett ezúttal fekvenyomásban is küzdhetnek az ajándékokért. Aki mindhárom kihívást teljesíti, további ajándékokat kap.
 
 
Nagy Dóri, Németh Sándor és Schönekker László, a BioTech USA szakértői csapatának tagjai is egész nap rendelkezésre állnak az érdeklődők számára, ha bármilyen kérdésük van edzéssel, vagy táplálkozással kapcsolatban.
 

Iwi programok

 
Vendég lesz Tatarek Rezső egy Iron Box órával, valamint Katus Attila első könyvének dedikálására is sor kerül.
A rendezvényre látogatók a színpad előtt nemcsak klasszikus aerobik órákon vehetnek részt, hanem olyan saját testsúlyos edzéseken is, mint a SpartanFitt vagy a Galdiátor Training. Emellett a táncos mozgásformákat kedvelők számára is tartogat izgalmas órákat a program. Mindezek mellett egyéb események is várják a résztvevőket: fitness bemutatók, rúdtánc workshopok és versenyek.
 
A szervezők a kisebbekre is gondoltak, a nap folyamán több gyermekfitnesz foglalkozás is lesz, szakember vezetésével. A BioTech USA is vár mindenkit most szombaton, azaz július 12-én Siófokon, a Borsodi Beach-en.
 

A BioTech USA franchise

 
A BioTech USA Sport Élet Egészség Központ mára piacvezetővé vált Magyarországon a táplálék-kiegészítők szegmenségben. Országosan több mint 80 boltból áll a hálózat és folyamatos a fejlődés. Termékeik között megtalálhatók a vitaminok, ásványi anyagok, fogyókúrát támogató termékek és a fehérjék is.
 
 
Az egészségtudatos táplálkozás a mai ember számára elengedhetetlen. A BioTech USA filozófiája, hogy felelősséggel tartoznak a fogyasztóik iránt, ezért kiemelt hangsúlyt fektetnek arra, hogy eladóik magas szintű szakismeretekkel rendelkezzenek, ennek érdekében folyamatos szakképzéseket biztosítanak számukra.
Termékeiket folyamatosan fejlesztik annak érdekében, hogy választékukkal a legmagasabb igényeknek is megfeleljenek.
A BioTech USA a Magyar Franchise Szövetség tagja.
 
Forrás: biotechusashop.hu
ViFe

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.