Hírek, aktualitások

dátum 2016-03-23 idő 15:53

Izgalmas kávéval köszönti a tavaszt a Starbucks

A világ egyik legfinomabb kávéja, a perui kávé, mely a híres Machu Picchu környékén terem. Ez a különleges kávét kínálja a Starbucks vendégeinek az új tavaszi kínálatának részeként.

A kávé egyedi ízvilágát a megfelelő termesztési idő mellett a magas tengerszint feletti magasságnak köszönheti. Az Andok kávéjaként emlegetett perui arabica kávét több mint 1500 méter magasságban termesztik egyedülálló természeti viszonyok között. A kristálytiszta levegőnek, a megfelelő napsütésnek és a nedves éghajlatnak, valamint a termékeny vulkanikus talajnak köszönhetően példátlan minőségű kávészemek érlelődnek.

Tavasszal a Starbucks kávézóiban nemcsak csomagolt változatban lehet megkóstolni a kiegyensúlyozott, mogyorós ízvilágú Perú kávét, hanem a helyben fogyasztott eszpresszó alapú italokat is kipróbálhatjuk vele. Az ízét a Flat White különlegesség emeli ki leginkább, amely a lágy eszpresszó és forró tej kombinációján alapszik. „A dupla eszpresszó erősséget ad a készülő kávéitalnak, és kiemeli egyedi ízét, míg a forró tej bársonyossá és lággyá teszi az italkülönlegességet” – magyarázza Rauzer Zoltán, a Starbucks kávémestere.

 Flat White színe is jellegzetes. Az eszpresszókra öntött forró tej lassan alámerül, így egy kellemes barna szín keletkezik, míg a tetején – a tej öntésének helyén – egy fehér pont lesz látható. A fehér pontból kiinduló díszítések váltak a ma rendkívül népszerű „latte art” alapjává.  

Cimkék: brand


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.