Hírek, aktualitások

dátum 2016-03-23 idő 15:53

Izgalmas kávéval köszönti a tavaszt a Starbucks

A világ egyik legfinomabb kávéja, a perui kávé, mely a híres Machu Picchu környékén terem. Ez a különleges kávét kínálja a Starbucks vendégeinek az új tavaszi kínálatának részeként.

A kávé egyedi ízvilágát a megfelelő termesztési idő mellett a magas tengerszint feletti magasságnak köszönheti. Az Andok kávéjaként emlegetett perui arabica kávét több mint 1500 méter magasságban termesztik egyedülálló természeti viszonyok között. A kristálytiszta levegőnek, a megfelelő napsütésnek és a nedves éghajlatnak, valamint a termékeny vulkanikus talajnak köszönhetően példátlan minőségű kávészemek érlelődnek.

Tavasszal a Starbucks kávézóiban nemcsak csomagolt változatban lehet megkóstolni a kiegyensúlyozott, mogyorós ízvilágú Perú kávét, hanem a helyben fogyasztott eszpresszó alapú italokat is kipróbálhatjuk vele. Az ízét a Flat White különlegesség emeli ki leginkább, amely a lágy eszpresszó és forró tej kombinációján alapszik. „A dupla eszpresszó erősséget ad a készülő kávéitalnak, és kiemeli egyedi ízét, míg a forró tej bársonyossá és lággyá teszi az italkülönlegességet” – magyarázza Rauzer Zoltán, a Starbucks kávémestere.

 Flat White színe is jellegzetes. Az eszpresszókra öntött forró tej lassan alámerül, így egy kellemes barna szín keletkezik, míg a tetején – a tej öntésének helyén – egy fehér pont lesz látható. A fehér pontból kiinduló díszítések váltak a ma rendkívül népszerű „latte art” alapjává.  

Cimkék: brand


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.