Hírek, aktualitások

dátum 2014-12-16 idő 09:40

J.PRESS tippek a karácsonyi vásárlás megszervezéséhez

A karácsony az örömszerzés, ajándékozás és szeretet ünnepe, mégis az előkészületek gyakran nem telnek pozitívan. „Ha Te is azok közé tartozol, akiknél előfordulhat, hogy az utolsó pillanatban szerzik be az ajándékok jelentős részét, akkor ez a bejegyzés Neked szól. Az alábbi néhány tanáccsal segítünk, hogy minél gyorsabban és hatékonyabban tudd lebonyolítani a karácsonyi bevásárló körutad.” - olvasható a J.PRESS weboldalán.
 

#1 Jegyzetelj: gondold ki előre, hogy kiket szeretnél karácsonyra megajándékozni!

 
Jól látod a helyzetet, december van, ideje neked is beszerezni a fa alá valót. Elsőként tisztázd magadban, hogy kit szeretnél megajándékozni, és hasznos, ha azt papírra is veted, majd mellé írod a lehetséges ötleteket.
Így máris nem a sötétben tapogatózol, és számba veheted a szóba jövő üzletek listáját, azok elhelyezkedését és nyitva tartását, így elkerülheted a boltról boltra történő céltalan bolyongást.
 
Tipp: gyakran előfordul, hogy nem vagyunk biztosak a megfelelő szín, méret vagy fazon kiválasztásában. Ilyenkor az ajándékutalvány jó választás, hiszen ezzel egyúttal a böngészés izgalmát is ajándékba adod. A J.PRESS fehérnemű üzletekben például 5000 forintos címletekben juthatsz hozzá az ajándékutalványhoz, mely azt követően bármelyik üzletünkben 6 hónapig beváltható.
 

#2 A sorrend is lényeges

 
Apróságnak tűnik, de a komfortérzeted fenntartása érdekében döntő fontosságú lehet, ha olyan üzletekben kezded a karácsonyi vásárlást, ahol a kisebb súlyú dolgokat tudod beszerezni, és a végére hagyod a nagyobb méretű ajándékokat.
 
Tipp: több bevásárlóközpontban is a vásárlóknak hosszított nyitva tartással kedveskednek, így a tömeg megoszlik, és nyugodtabb körülmények között töltheted a vásárlást. A Westend City Centerben például december 18-án és 19-én 22:00 óráig tartó nyitva tartással, valamint a J.PRESS fehérnemű üzletben 20%-os kedvezménnyel várunk Téged.
 

#3 Gondolkodj előre, rakasd félre az ajándékot!

 
Érdemes először az interneten körülnézni. Ha valami megtetszik, de élőben is meg szeretnéd nézni, telefonálj a legközelebbi üzletbe, és rakasd félre. Ezzel az apró fogással máris egy lépéssel közelebb kerülhetsz a célhoz, tudatosan járhatod körbe a boltokat, és biztosan nem lesz hiábavaló a fáradozásod, hiszen a termék – ha végül nem is ő lesz a nyerő – ott fog várni, hogy szemügyre vehesd.
 

#4 Helyszíni csomagolással vagy ajándék díszdobozzal értékes időt spórolhatsz

 
Egy jól megválasztott ajándék a csomagolástól lesz igazán ünnepi. Ha nem tartod kielégítőnek a kézügyességed, vagy időt szeretnél megspórolni, vedd igénybe az üzletek által nyújtott csomagolási szolgáltatásokat.
 
Tipp: A J.PRESS üzletekben a vásárlás mellé ingyenes karácsonyi díszdobozt adunk 5000 Ft feletti vásárlás esetén, hogy a csomagolásra Neked már ne legyen gondod. A kedvezmény törzsvásárlók részére elérhető, azonban üzleteinkben egy 3 perces regisztráció által Te is könnyedén azzá válhatsz.
 

#5 Intézd a karácsonyi vásárlást kanapéról, kényelmesen!

 
Nem mindenki szereti a sok járkálást és tervezést a karácsonyi ünnepek előtt, az élelmesebbek akár az egész vásárlókörutat megúszhatják a kanapén ücsörögve. Szinte minden üzletnek van már webshopja, az online beszerzés és egyeztetés egyre gördülékenyebb, a termékfotók egyre jobb minőségűek, és már a házhozszállítás sem okoz gondot akár külföldről sem.
 
Tipp: Érdemes figyelni a webshopok házhozszállítási konstrukcióit, a J.PRESS Fehérnemű Webshopban például 10.000 forintos vásárlás felett ingyenesen kiszállítjuk Neked a kiszemelt karácsonyi ajándékokat, és ha délig leadod a rendelésed, már másnapra kézhez kaphatod szerzeményeidet.
 
Reméljük, hogy tanácsainkkal segítettünk abban, hogy idén élvezetes legyen a karácsonyi ünnepi készülődés számodra is!
 
Forrás: jpress.hu
Virtuális kiállító: Pompasia Kft.
Cimkék: márka


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.