Hírek, aktualitások

dátum 2014-01-23 idő 12:37

Január 23-án kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség Díjkiosztó Gálája

Már hagyománnyá vált a Magyar Franchise Szövetség gálája, a franchise szakma rangos eseménye, melyen részt vesznek a legfontosabb hálózatok, hogy elismerjék az előző évben legjobban teljesítetteket. A gálavacsora díszvendége és főelőadója Brian Smart, a Brit Franchise Szövetség ügyvezető igazgatója. A rendezvénynek ezúttal is a Larus Étterem és Rendezvényközpont ad otthont.
 
A hazai franchise szakmát tömörítő szervezet már sok-sok éve dolgozik azon, és tesz rendkívüli erőfeszítéseket azért, hogy a franchise gazdasági súlyát, a magyar gazdaságra gyakorolt hatásait bemutassa, tagjainak érdekeit képviselje.
 
 
A díjak komoly elismerést jelentenek a szakma részéről, ezért minden évben számos hálózat pályázata érkezik be a szövetség elnökségéhez.
2012-ben a Magyar Franchise Szövetség elnöksége úgy döntött, hogy a korábbi esztendőkhöz képest több kategóriában ír ki pályázatot. Így a 2013-es díjak a következő kategóriákban kerülnek kiosztásra: az Év Hazai Franchise Hálózata, az Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata, az Év Franchise Átvevője, az Év Fiatal Sikeres Franchise Átvevője, az Év Mester Franchise Hálózata, Marketing Díj, az Év Innovatív Franchise Hálózata, Internet Média és Web Díj. A díjazottak kizárólag a Magyar Franchise Szövetség rendszergazda tagjai, valamint a hozzájuk tartozó franchise átvevők pályázatainak elbírálása alapján részesülnek az elismerésekben.
A rendezvény főtámogatói: a BENU Gyógyszertárak és a McDonald's.
 

A korábbi, 2012. évi díjazottak

 
A 2012. Év Hazai Franchise Hálózata a Coop Üzletlánc volt. Az Év Mester Franchise Hálózata a High-Care Cosmetics hálózat. A 2012. Év Marketing Díjában a BioHair franchise hálózat részesült. Az Év Innovatív Franchise Hálózata az Otthon Centrum Franchising Kft. volt. A 2012. Év Internet Média és Web Díját a Duna House hálózat érdemelte ki. Az Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata az ALPHAZOO üzletlánc volt.
 
 
Az Év Franchise Átvevője díjat Dr. Baltásné Sáfrány Beáta, a Herbária Zrt. franchise partnere kapta. Az Év fiatal sikeres franchise átvevője kategóriában két hálózat átvevői, megosztva részesültek a díjban. Molnár Tamás és Horváth Attila, az Otthon Centrum átvevői, valamint kategória másik díjazottja Zsigmond Balázs, a Duna House franchise átvevője.
 
Forrás: Magyar Franchise Szövetség sajtóközlemény


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.