Hírek, aktualitások

dátum 2014-01-23 idő 12:37

Január 23-án kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség Díjkiosztó Gálája

Már hagyománnyá vált a Magyar Franchise Szövetség gálája, a franchise szakma rangos eseménye, melyen részt vesznek a legfontosabb hálózatok, hogy elismerjék az előző évben legjobban teljesítetteket. A gálavacsora díszvendége és főelőadója Brian Smart, a Brit Franchise Szövetség ügyvezető igazgatója. A rendezvénynek ezúttal is a Larus Étterem és Rendezvényközpont ad otthont.
 
A hazai franchise szakmát tömörítő szervezet már sok-sok éve dolgozik azon, és tesz rendkívüli erőfeszítéseket azért, hogy a franchise gazdasági súlyát, a magyar gazdaságra gyakorolt hatásait bemutassa, tagjainak érdekeit képviselje.
 
 
A díjak komoly elismerést jelentenek a szakma részéről, ezért minden évben számos hálózat pályázata érkezik be a szövetség elnökségéhez.
2012-ben a Magyar Franchise Szövetség elnöksége úgy döntött, hogy a korábbi esztendőkhöz képest több kategóriában ír ki pályázatot. Így a 2013-es díjak a következő kategóriákban kerülnek kiosztásra: az Év Hazai Franchise Hálózata, az Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata, az Év Franchise Átvevője, az Év Fiatal Sikeres Franchise Átvevője, az Év Mester Franchise Hálózata, Marketing Díj, az Év Innovatív Franchise Hálózata, Internet Média és Web Díj. A díjazottak kizárólag a Magyar Franchise Szövetség rendszergazda tagjai, valamint a hozzájuk tartozó franchise átvevők pályázatainak elbírálása alapján részesülnek az elismerésekben.
A rendezvény főtámogatói: a BENU Gyógyszertárak és a McDonald's.
 

A korábbi, 2012. évi díjazottak

 
A 2012. Év Hazai Franchise Hálózata a Coop Üzletlánc volt. Az Év Mester Franchise Hálózata a High-Care Cosmetics hálózat. A 2012. Év Marketing Díjában a BioHair franchise hálózat részesült. Az Év Innovatív Franchise Hálózata az Otthon Centrum Franchising Kft. volt. A 2012. Év Internet Média és Web Díját a Duna House hálózat érdemelte ki. Az Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata az ALPHAZOO üzletlánc volt.
 
 
Az Év Franchise Átvevője díjat Dr. Baltásné Sáfrány Beáta, a Herbária Zrt. franchise partnere kapta. Az Év fiatal sikeres franchise átvevője kategóriában két hálózat átvevői, megosztva részesültek a díjban. Molnár Tamás és Horváth Attila, az Otthon Centrum átvevői, valamint kategória másik díjazottja Zsigmond Balázs, a Duna House franchise átvevője.
 
Forrás: Magyar Franchise Szövetség sajtóközlemény


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.