Hírek, aktualitások

dátum 2014-01-16 idő 10:25

Januárban nyílik meg a második Strandcafe kávézó hazánkban

Új kávézó koncepciót indult a Nordsee zászlaja alatt. Az első egység Bremenhavenben az elmúlt nyáron került átadásra – német turisták által közkedvelt- tengerparton az Északi-tenger legnépszerübb strandszakaszán. Ezt követően a második egység Frankfurt-Mainz városában nyitott meg. A hálózat tervei szerint ebben még az évben további üzletek nyitása várható Németországban.

A Strandcafe egy kifinomult design és kialakítás eredményeként hűen kapcsolódik a Nordsee világához.  A kávézók reggeli menükkel is várják a koránkelő vendégeket.

A kávékülönlegességek és sütemények valamint házias szendvicseik méltón jelzik azt a szándékot, hogy otthonias hangulatot teremtsenek a spontán betérő vendégek számára is.

Idehaza az első Strandcafe kávézó a Westend-ben nyitott meg tavaly októberben, a második egység várhatóan még januárban a Mammutban kerül majd átadásra. 

Az egységek kellemes, letisztult környezetben, látványos étel különlegeségekkel, desszertekkel várják a betérőket. Szendvicseiket és salátáikat a német hagyományokat figyelembe véve helyben készítik, süteményeik neves német, francia és hazai cukrászatokból érkeznek.

Italokat tekintve, kínálatukban különlegesen finom Kimbo márkanevű olasz kávét, és kávékülönlegességeket vonultatnak fel, amelyeket széles választékú teák (Teekanne) limonádék, üditők, gyümölcslevek egészítenek ki.
Az eddigiekben felsorolt termékek mellett prémium minőségű olasz fagylaltot is kóstolhatnak a betérők.

Idehaza további egységek nyitása várható és vidéki nagyvárosokban való üzletnyitás franchise átvevők bevonásával fog megvalósulni. A hálózat hazai mester franchise átvevője, egy 12-15 egységből álló hálózat kialakításával kíván egy kis különleges színfoltot vinni a kávé rajongóinak életébe.

forrás: Nordseevissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.