Hírek, aktualitások

dátum 2014-01-16 idő 10:25

Januárban nyílik meg a második Strandcafe kávézó hazánkban

Új kávézó koncepciót indult a Nordsee zászlaja alatt. Az első egység Bremenhavenben az elmúlt nyáron került átadásra – német turisták által közkedvelt- tengerparton az Északi-tenger legnépszerübb strandszakaszán. Ezt követően a második egység Frankfurt-Mainz városában nyitott meg. A hálózat tervei szerint ebben még az évben további üzletek nyitása várható Németországban.

A Strandcafe egy kifinomult design és kialakítás eredményeként hűen kapcsolódik a Nordsee világához.  A kávézók reggeli menükkel is várják a koránkelő vendégeket.

A kávékülönlegességek és sütemények valamint házias szendvicseik méltón jelzik azt a szándékot, hogy otthonias hangulatot teremtsenek a spontán betérő vendégek számára is.

Idehaza az első Strandcafe kávézó a Westend-ben nyitott meg tavaly októberben, a második egység várhatóan még januárban a Mammutban kerül majd átadásra. 

Az egységek kellemes, letisztult környezetben, látványos étel különlegeségekkel, desszertekkel várják a betérőket. Szendvicseiket és salátáikat a német hagyományokat figyelembe véve helyben készítik, süteményeik neves német, francia és hazai cukrászatokból érkeznek.

Italokat tekintve, kínálatukban különlegesen finom Kimbo márkanevű olasz kávét, és kávékülönlegességeket vonultatnak fel, amelyeket széles választékú teák (Teekanne) limonádék, üditők, gyümölcslevek egészítenek ki.
Az eddigiekben felsorolt termékek mellett prémium minőségű olasz fagylaltot is kóstolhatnak a betérők.

Idehaza további egységek nyitása várható és vidéki nagyvárosokban való üzletnyitás franchise átvevők bevonásával fog megvalósulni. A hálózat hazai mester franchise átvevője, egy 12-15 egységből álló hálózat kialakításával kíván egy kis különleges színfoltot vinni a kávé rajongóinak életébe.

forrás: Nordseevissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.