Hírek, aktualitások

dátum 2013-05-03 idő 09:26

Jövő héten hazánkba látogat a Chuck E. Cheese’s® hálózatfejlesztési igazgatója

A Chuck E. Cheese’s® közel 40 éves múltra tekint vissza és az amerikai kontinens egyik jellegzetes, kifejezetten gyermekek szórakoztatására létrehozott étterem-lánca.

Jelenleg a cég 17,000 munkatársat foglalkoztat és 2011-ben 44 millió gyermek és 30 millió felnőtt szórakozott és étkezett Chuck E. Cheese’s® egységekben. Mindegyik Chuck E. Cheese’s étteremben kapható többféle frissítő, valamint helyben sütött pizza, szendvics, salátabár és édességpult áll a megéhezett lurkók és szüleik rendelkezésére. 2011-ben az egységek árbevételének közel 49 százaléka származott étel- és italfogyasztásból.

Carlos De Leon, cég hálózatfejlesztési igazgatója jövő hét folyamán Budapesten tartózkodik, hogy a hálózat iránt érdeklődökkel személyesen tárgyaljon. A hálózat hosszútávon keres a cég filozófiája és céljai iránt is elkötelezett, azzal azonosulni tudó franchise partnert és várja érdeklődő vállalkozások jelentkezését a céggel való üzleti megbeszélésre. Éttermi, vendéglátóipari tapasztalat hiánya nem kizáró ok.

Várjuk jelentkezésüket a Chuck E. Cheese’s franchise partner kereső napjára!

Amennyiben érdeklődik a hálózat iránt, keresse meg a Dakexpo irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.

Carlos De Leon elmondta: az egyszeri franchise-díj 75 ezer dollar (mintegy 16 millió forint), egy-egy egység megnyitása, kialakítása pedig a cég becslései szerint ennek többszöröse. Ezen az egységnyitási díjon fizetendő még a bruttó árbevétel után fizetendő havi 5%-is royalty. A cég minimum három egység nyitását tervezi a közeljövőben Magyarországon. Az egységek nyitását franchise licenc átvevőn keresztül tervezik és elsősorban a fővárosra koncentrálnának. A tervek alapján akár már idén megnyílik az első Chuck A Cheese egység, ha megtalálják a megfelelő partnert.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.