Hírek, aktualitások

dátum 2015-12-16 idő 10:15

Jövőre már Tibetben is beugorhatunk a KFC-be

A KFC döntést hozott első tibeti éttermének megnyitásáról, mivel a márkát birtokló Yum Brands szeretné fejleszteni kínai piacát és lerázni magáról az előítéleteket és marketinges baklövéseket melyek erősen megingatták pozícióját az országban.
 
A franchise átvevő az "amerikai típusú rántott csirkéjéről" ismert KFC-t 2016 első felében fogja megnyitni, írja a Yum Brand sajtóközleményében. Az új étterem Tibet fővárosában Lhasaban nyílik majd meg. A kínai KFC szeretné rövid úton megháromszorozni éttermei számát, további franchise partnerek bevonásával.
 
A KFC a tibeti egység létrehozásához már több mint egy évtizede megkezdte tervezését, ám 2004-ben "gazdaságilag nem megvalósíthatónak" ítélete. A jelenleg száműzetésben élő, vegetariánus Dalai Láma, tibet első számú politikai és spirituális vezetője ellenetze a Yum Brands terveit. Akkor levelében azt írta, hogy mondván, hogy a felhasznált csirkék tartásának körülményei és kegyetlen leölésük sérti a tibeti kultúrát.
 
Mostani közleményükben vállalták, hogy szolgáltatásukkal a helyi fogyasztókat és a turistákat kívánják szolgálni, valamint az üzlet külső képében nagy hangsúly fektetnek a tibeti hagyományos építészet elemeinek megjelenítésére. Kiemelték, hogy az üzlet munkahelyet teremt, és a regionális ellátási lánc fejlődésére is hatással lesz.
 
Az új üzlet 540 négyzetméteres lesz, de emellett egy külvárosban hűtőházat is terveznek építeni, mely a további terjeszkedés alapjául szolgálhat.
 
forrás: stltoday.com, trademgazin.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.