Hírek, aktualitások

dátum 2016-09-05 idő 11:36

Jubillál a Burger King

25 éve nyitott meg az első hazai Burger King étterem, egészen pontosan az Oktogoni egység. Ekkor ismerhette meg a hazai közönség a lánc legsikeresebb termékét a Whopper szendvicset. A gyorsétteremlánc a jubileum apropójából különleges menükkel és ajándékokkal valamint egy régi nagy kedvenccel is meglepi rajongóit.
 
A régi nagy kedvenc kiválasztásában az alábbi oldalon összegyűjtött animációs filmek is segítenek. www.burgerking.hu/25evetuzongrillezunk
 
A rajongók itt szavazhatnak a videókra és egyben kedvenc szendvicsükre, a legtöbb szavazatot kapott terméket pedig korlátozott ideig újra forgalomba hozza a BURGER KING®.
 
Az étteremlánc már évek óta hazai beszállítóktól szerzi be a zsömléket és a szezonálisan kapható zöldségeket annak érdekében, hogy a lehető legfrissebb alapanyagok kerüljenek a szendvicsekbe.
 
A WHOPPER® kedvelőinek nagy örömére most nem csak a klasszikus, hanem a dupla- és triplahúsos változat is elérhető lesz menüben az ország 34 BURGER KING® éttermében szeptember 1. és október 3. között. Ráadásul minden születésnapi WHOPPER® menü mellé ajándékkártyát kapnak a vásárlók, amellyel megszerezhetik a több mint százezer ajándék egyikét.
 
„Ez az évforduló nagyon különleges számunkra, ezért a márka minden rajongóját szeretnénk meglepni valamivel. Kíváncsian várjuk, hogy melyik videóra érkezik majd a legtöbb szavazat” – mondta Makkay János, a Fusion Zrt. marketing és értékesítési igazgatója.
 
(forrás: Élelmiszer Online)


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Felújítja a Shopmarkot, és jelentős vásárlásokat tervez 2018-ban a Diófa Alapkezelő Zrt
dátum 2018-01-23 idő 14:39

Czifra Balázs, a Diófa Alapkezelő Zrt. ingatlanbefektetési üzletágának vezetője a Portfolio Ingatlannak adott interjújában a cég 2018-as terveiről és várakozásairól, és a Shopmark bevásárlóközpont teljes körű felújításáról beszélt.

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.