Hírek, aktualitások

dátum 2016-09-05 idő 11:36

Jubillál a Burger King

25 éve nyitott meg az első hazai Burger King étterem, egészen pontosan az Oktogoni egység. Ekkor ismerhette meg a hazai közönség a lánc legsikeresebb termékét a Whopper szendvicset. A gyorsétteremlánc a jubileum apropójából különleges menükkel és ajándékokkal valamint egy régi nagy kedvenccel is meglepi rajongóit.
 
A régi nagy kedvenc kiválasztásában az alábbi oldalon összegyűjtött animációs filmek is segítenek. www.burgerking.hu/25evetuzongrillezunk
 
A rajongók itt szavazhatnak a videókra és egyben kedvenc szendvicsükre, a legtöbb szavazatot kapott terméket pedig korlátozott ideig újra forgalomba hozza a BURGER KING®.
 
Az étteremlánc már évek óta hazai beszállítóktól szerzi be a zsömléket és a szezonálisan kapható zöldségeket annak érdekében, hogy a lehető legfrissebb alapanyagok kerüljenek a szendvicsekbe.
 
A WHOPPER® kedvelőinek nagy örömére most nem csak a klasszikus, hanem a dupla- és triplahúsos változat is elérhető lesz menüben az ország 34 BURGER KING® éttermében szeptember 1. és október 3. között. Ráadásul minden születésnapi WHOPPER® menü mellé ajándékkártyát kapnak a vásárlók, amellyel megszerezhetik a több mint százezer ajándék egyikét.
 
„Ez az évforduló nagyon különleges számunkra, ezért a márka minden rajongóját szeretnénk meglepni valamivel. Kíváncsian várjuk, hogy melyik videóra érkezik majd a legtöbb szavazat” – mondta Makkay János, a Fusion Zrt. marketing és értékesítési igazgatója.
 
(forrás: Élelmiszer Online)


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.