Hírek, aktualitások

dátum 2014-06-26 idő 13:47

Június 27 és 29 között Tata ad otthont a Víz, Zene, Virág Fesztiválnak

Hétvégén Tata hazánk legnagyobb családi fesztiváljának ad otthont. Koncertek, kulturális-, virág- és gyermekprogramok színes kavalkádja várja a háromnapos fesztiválra érkezőketA Tatai Vár, az Esterházy-kastély és az Öreg-tó egyedülálló látványosságot nyújtó környezetében kilenc színpadon közel kétszáz produkció és programelem várja a család minden tagját. 

A jegyek ára levásárolható az Oázisban! 
 
Hazánk egyik legnagyobb összművészeti rendezvényén a család minden tagja megtalálja a kedvére való szórakozási lehetőséget. A színpadi produkciók mellett kiállítások, kulturális-, virág- és sportprogramok valamint a kézműves és gasztronómiai Vásári Sokadalom adják a Víz, Zene, Virág sajátos ízét. Természetesen idén is virágba borul a fesztivál, és ismét itt rendezik meg a rangos Magyar Virágkötészeti Kupát.

A Víz, Zene, Virág Fesztivál egyedülállóan változatos és színvonalas programkínálatával minden évben tömegeket mozgat meg. A Príma Primissima-díjas valamint „Kiváló művészeti fesztivál” címmel kitüntetett rendezvény idén is a nyár legjobb választása a mozgalmas kikapcsolódásra vágyó családok számára. Egy megunhatatlan nyári sláger: Víz, Zene, Virág Fesztivál! 
 
 
A Víz, Zene, Virág Fesztivál belépőjegyének értéke 2014. június 27. és július 27. között levásárolható az ország összes Oázis Kertészetében! A jegyként kapott karszalag értéke (1.500 Ft) legalább 5.000 Ft értékű vásárlás esetén váltható be. Beváltáskor az eredeti belépőjegyet (karszalagot) kell kuponként leadni. A jegy csak az Oázis áruházakban vásárolható le, a fesztiválon erre nincs lehetőség. 

oazis.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?