Hírek, aktualitások

dátum 2014-06-26 idő 13:47

Június 27 és 29 között Tata ad otthont a Víz, Zene, Virág Fesztiválnak

Hétvégén Tata hazánk legnagyobb családi fesztiváljának ad otthont. Koncertek, kulturális-, virág- és gyermekprogramok színes kavalkádja várja a háromnapos fesztiválra érkezőketA Tatai Vár, az Esterházy-kastély és az Öreg-tó egyedülálló látványosságot nyújtó környezetében kilenc színpadon közel kétszáz produkció és programelem várja a család minden tagját. 

A jegyek ára levásárolható az Oázisban! 
 
Hazánk egyik legnagyobb összművészeti rendezvényén a család minden tagja megtalálja a kedvére való szórakozási lehetőséget. A színpadi produkciók mellett kiállítások, kulturális-, virág- és sportprogramok valamint a kézműves és gasztronómiai Vásári Sokadalom adják a Víz, Zene, Virág sajátos ízét. Természetesen idén is virágba borul a fesztivál, és ismét itt rendezik meg a rangos Magyar Virágkötészeti Kupát.

A Víz, Zene, Virág Fesztivál egyedülállóan változatos és színvonalas programkínálatával minden évben tömegeket mozgat meg. A Príma Primissima-díjas valamint „Kiváló művészeti fesztivál” címmel kitüntetett rendezvény idén is a nyár legjobb választása a mozgalmas kikapcsolódásra vágyó családok számára. Egy megunhatatlan nyári sláger: Víz, Zene, Virág Fesztivál! 
 
 
A Víz, Zene, Virág Fesztivál belépőjegyének értéke 2014. június 27. és július 27. között levásárolható az ország összes Oázis Kertészetében! A jegyként kapott karszalag értéke (1.500 Ft) legalább 5.000 Ft értékű vásárlás esetén váltható be. Beváltáskor az eredeti belépőjegyet (karszalagot) kell kuponként leadni. A jegy csak az Oázis áruházakban vásárolható le, a fesztiválon erre nincs lehetőség. 

oazis.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.