Hírek, aktualitások

dátum 2015-10-14 idő 09:23

Kakaós és enyhén fűszeres ízjegyeket hordozó kávéval bővíti kínálatát a Starbucks

A Guatemala Antigua dél-amerikai kakaós és enyhén fűszeres ízjegyeket hordozó kávéval bővíti kínálatát a Starbucks.
 
Az erőteljes és frissítő Guatemala Antigua kávékeverék története a maják nyelvén „A fák földje” névvel illetett guatemalai Antigua tartományban kezdődött 1750-ben. A három ma is aktív vulkán ölelésében elhelyezkedő területen gazdag talajban, 1400‒1700 méteres magasságban, kiegyenlített hőmérséklet és páratartalom mellett a kávécserjék 3-4 méter magas banánfák és kakaócserjék árnyékában növekednek. A különleges bánásmódot jól példázza, hogy a termés kétharmadát még mindig kézzel takarítják be, hűvösebb éjszakákon pedig a farmerek tüzeket gyújtva óvják a kávécserjéket a fagyástól. Ennek az eljárásnak köszönheti a guatemalai kávé füstös aromáját és egyedi ízét.
Az évente csupán egyetlen alkalommal szüretelhető kávécseresznyék az ideális körülményeket kiemelkedően magas ásványianyag-tartalommal, finoman fűszeres és kakaós aromával hálálják meg. 
 
A Starbucksról
A Starbucks Coffee Company története 1971-ben kezdődött Seattle-ben. Mára világszerte jelen lévő hálózatával a Starbucks világelső a minőségi pörkölt kávé előállítása és értékesítése terén. A Starbucks Coffee Company elkötelezett híve annak, hogy kizárólag a megbízható forrásból származó és a legmagasabb minőségű arabica kávét szolgálja fel világszerte. A cég kiváló minőség iránti rendületlen elkötelezettsége és határozott irányelvei biztosítják azt, hogy fogyasztói minden egyes csészében megízlelhessék az egyedülálló Starbucks Élményt. Hogy erről többet tudjon meg, szívesen látjuk Önt egy kávézónkban, a www.starbucks.com weboldalon vagy a Facebook oldalunkon. 
Az AmRestről
Az AmRest Holdings SE a legnagyobb független étteremlánc-üzemeltető Közép- és Kelet-Európában. A vállalat jelenleg a nyugat-európai piacon, Oroszországban és Kínában terjeszkedik. Az AmRest Pizza Hut, KFC, Burger King, Applebees éttermeket és Starbucks kávézókat üzemeltet, mint a márkák tulajdonosainak franchise partnere. Emellett a tulajdonosa az egyedülálló La Tagliatella márkának, valamint két kínai koncepcióétteremnek, a Blue Frognak és a Kabbnak. Az AmRest jelenleg közel 850 gyorséttermet üzemeltet, emellett pedig hagyományos éttermekkel is rendelkezik a piacon.
 
PRovocative Sajtóközlemény 
 
Virtuális kiállító: Perger és Binder BH2010 Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.