Hírek, aktualitások

dátum 2015-10-14 idő 09:23

Kakaós és enyhén fűszeres ízjegyeket hordozó kávéval bővíti kínálatát a Starbucks

A Guatemala Antigua dél-amerikai kakaós és enyhén fűszeres ízjegyeket hordozó kávéval bővíti kínálatát a Starbucks.
 
Az erőteljes és frissítő Guatemala Antigua kávékeverék története a maják nyelvén „A fák földje” névvel illetett guatemalai Antigua tartományban kezdődött 1750-ben. A három ma is aktív vulkán ölelésében elhelyezkedő területen gazdag talajban, 1400‒1700 méteres magasságban, kiegyenlített hőmérséklet és páratartalom mellett a kávécserjék 3-4 méter magas banánfák és kakaócserjék árnyékában növekednek. A különleges bánásmódot jól példázza, hogy a termés kétharmadát még mindig kézzel takarítják be, hűvösebb éjszakákon pedig a farmerek tüzeket gyújtva óvják a kávécserjéket a fagyástól. Ennek az eljárásnak köszönheti a guatemalai kávé füstös aromáját és egyedi ízét.
Az évente csupán egyetlen alkalommal szüretelhető kávécseresznyék az ideális körülményeket kiemelkedően magas ásványianyag-tartalommal, finoman fűszeres és kakaós aromával hálálják meg. 
 
A Starbucksról
A Starbucks Coffee Company története 1971-ben kezdődött Seattle-ben. Mára világszerte jelen lévő hálózatával a Starbucks világelső a minőségi pörkölt kávé előállítása és értékesítése terén. A Starbucks Coffee Company elkötelezett híve annak, hogy kizárólag a megbízható forrásból származó és a legmagasabb minőségű arabica kávét szolgálja fel világszerte. A cég kiváló minőség iránti rendületlen elkötelezettsége és határozott irányelvei biztosítják azt, hogy fogyasztói minden egyes csészében megízlelhessék az egyedülálló Starbucks Élményt. Hogy erről többet tudjon meg, szívesen látjuk Önt egy kávézónkban, a www.starbucks.com weboldalon vagy a Facebook oldalunkon. 
Az AmRestről
Az AmRest Holdings SE a legnagyobb független étteremlánc-üzemeltető Közép- és Kelet-Európában. A vállalat jelenleg a nyugat-európai piacon, Oroszországban és Kínában terjeszkedik. Az AmRest Pizza Hut, KFC, Burger King, Applebees éttermeket és Starbucks kávézókat üzemeltet, mint a márkák tulajdonosainak franchise partnere. Emellett a tulajdonosa az egyedülálló La Tagliatella márkának, valamint két kínai koncepcióétteremnek, a Blue Frognak és a Kabbnak. Az AmRest jelenleg közel 850 gyorséttermet üzemeltet, emellett pedig hagyományos éttermekkel is rendelkezik a piacon.
 
PRovocative Sajtóközlemény 
 
Virtuális kiállító: Perger és Binder BH2010 Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.