Hírek, aktualitások

dátum 2014-12-05 idő 09:25

Karácsonyfát ingyen?

A Vásárló a 80-175 cm-es lucfenyő áráról teljes értékben, az összes többi fajta és méret vásárlása esetén - a méretkategória felső határának megfelelően - méterenként 1000 Ft-ról kap vásárlási kupont. A kupon 2014. december 27. és 2015. január 31. között váltható be, legalább 1000 Ft-os - fizetett - vásárlás esetén. 

Egy vásárlási alkalommal egy kupon váltható be. A kupon nem váltható be az akciós és leértékelt termékekre, valamint az áruházban megjelölt termékcsoportokra. A megjelölt termékcsoportok áruházanként eltérhetnek egymástól. 
 
Minden századik otthonban Oázis-fenyőfa díszít 

Magyarországon 1,85 millió háztartásba kerül karácsonyfa és valamivel több, mint 100 ezret a különböző cégek, intézmények vásárolnak meg. A fenyőket a következő kategóriákra lehet osztani: olcsóbb (luc, fekete) és drágább (ezüst, nordmann).. Ezen kívül találunk még egyéb fajta élő és műfenyőket is (5-5%). Tehát ez összesen nagyjából kétmillió darab karácsonyfát jelent.

Az Oázisban már hagyomány az élő és vágott karácsonyfa akció, melyről hamarosan a weboldalon is olvashatnak. A két népszerű akciónak köszönhetően közel 20.000 fenyőfát vásárolnak az Oázisokban, azaz ennyi otthonban díszítenek az Oázis fák és díszek. Nem mindenki tudja ugyanis, hogy az Oázisban igényesen összeválogatott karácsonyi díszek és dekorációs kellékek hatalmas választéka várja.

Az Oázis Kertészetek a hazánkban szinte ismeretlen, de nyugaton rendkívül népszerű "gardencenterek"-et képviselik. Az üzletek áruválasztéka a kert-dísznövény-dekoráció tematikára épül, széles termékskálájának és aktív marketing-tevékenységének köszönhetően egész évben jelentős kiskereskedelmi forgalmat generál. Az értékesítés alapeszméje a vevőorientáltság és szakmai korrektség.

Forrás: Oázis kertészetvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.