Hírek, aktualitások

dátum 2015-11-25 idő 10:01

Karácsonyi installáció készült kávéscsészékből

A Halloween lecsengése után a márkák már a karácsonyi időszakra fókuszálnak. Így tett a Starbucks is.

A Manning Gottlieb OMD, a Fuse és a Mobile5 közös installációjaként a Starbucks számára óriási, fenyőfa alakú "torony" készült piros kávéscsészékből a Kings Cross állomáson. A köztéri kihelyezést összekötötték a social media aktivitással is: a piros bögrék annál fényesebben ragyognak, minél többen tweetelnek a redcup hashtaggel. A Twitter kampányhoz saját "red cup" emoji is készült - tudósított a Pioneering OOH.

A piros bögrék miatt ugyanakkor többen bírálták a Starbucksot, azzal vádolva a céget, hogy sokakkal együtt ők is hadban állnak az ünneppel. A Starbucks ugyanis idén eltávolította karácsonyi, szezonális bögréiről az ünnepi szimbólumokat, amiket használni szokott, a rénszarvasokat, a fenyőfát - közölte a CNN. "Azt az ünnepi egyszerűséget tálaljuk, ami jól illik a márkánk sztorijába" - mondta el Jeffrey Fields, a vállalat elnöke októberben, amikor az ominózus bögrék kikerültek a kávézókba. 

Forrás: mediainfo.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.