Hírek, aktualitások

dátum 2014-12-23 idő 10:06

Karácsonyi nézelődők, vagy vevők?

Minket ingatlanosokat is elért a karácsony, a szeretet ünnepe, minden szépségével együtt. Két lakásmutatás között beugrok a plázába ajándékot nézni, vagy ha már úgyis a kiskörúton járok, akkor megnézem a csarnokban, van-e már bébi pulyka. (Duna House Ingatlanosblog)
 
Mi a helyzet ilyenkor a vevőkkel?  Szerencsére vannak, és nem csak a forgalmunkra gondolok ilyenkor, hanem a munka szeretetére, mert azok a vevők, akik ilyenkor is nézelődnek, jó eséllyel vásárolni fognak.
 
Van az emberekben egy késztetést, hogy amit még ebben az évben el lehet intézni, azt mindenképpen szeretnék elintézni, és nem az új évre hagyni. Nem akarnak mindenáron beköltözni az új lakásba, de sok vevőnk gondolja úgy, hogy idén a végére jár, és dönt. Különösen azok ilyen tettre készek, akik már régóta keresgélnek megfelelő otthont.
 
 
Ilyenkor ünnepek táján, valahogy az alkudozás is könnyebben megy, eladó-vevő jobban szót értenek egymással, lehet a felebaráti szeretet emlegetni, mert hat rájuk. Mindkét fél rugalmasabb ilyenkor, minden apró részletet meg tudnak beszélni. Ha esetleg a vevő megcsillant némi pénzt is így ünnepek előtt, szinte nyert ügye van, mert ki is tudna ellenállni egy vastag pénztárcának a karácsonyi vásárlási lázban. Futja a gyereknek egy X-boxra, anyunak egy új kabátra, és apu is megveheti végre a 4 új téli gumit.
 
Persze vannak azok a vevők, aki nem kapkodnak el semmit, és megvárják a jövő évet, ők szeretnek megfontoltan dönteni, sok potenciális ingatlant megnézni. Nekik is igazuk van, Januárban is kell dolgoznunk, mi is lenne velünk ha mindenki decemberben vásárolna, aztán áprilisig csak a kopp jutna nekünk.
 
Én azt javaslom, aki venni szeretne most, az döntsön gyorsan, mert szorít az idő, aki meg jövő évre hagyja a vásárlást, az most pihenjen egy kicsit, és foglalkozzon a karácsonnyal.
 
Forrás: ingatlanosblog.hu
Szerző: Schneiderné Bereczky Andrea
Virtuális kiállító: Duna House Franchise Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.