Hírek, aktualitások

dátum 2014-12-23 idő 10:06

Karácsonyi nézelődők, vagy vevők?

Minket ingatlanosokat is elért a karácsony, a szeretet ünnepe, minden szépségével együtt. Két lakásmutatás között beugrok a plázába ajándékot nézni, vagy ha már úgyis a kiskörúton járok, akkor megnézem a csarnokban, van-e már bébi pulyka. (Duna House Ingatlanosblog)
 
Mi a helyzet ilyenkor a vevőkkel?  Szerencsére vannak, és nem csak a forgalmunkra gondolok ilyenkor, hanem a munka szeretetére, mert azok a vevők, akik ilyenkor is nézelődnek, jó eséllyel vásárolni fognak.
 
Van az emberekben egy késztetést, hogy amit még ebben az évben el lehet intézni, azt mindenképpen szeretnék elintézni, és nem az új évre hagyni. Nem akarnak mindenáron beköltözni az új lakásba, de sok vevőnk gondolja úgy, hogy idén a végére jár, és dönt. Különösen azok ilyen tettre készek, akik már régóta keresgélnek megfelelő otthont.
 
 
Ilyenkor ünnepek táján, valahogy az alkudozás is könnyebben megy, eladó-vevő jobban szót értenek egymással, lehet a felebaráti szeretet emlegetni, mert hat rájuk. Mindkét fél rugalmasabb ilyenkor, minden apró részletet meg tudnak beszélni. Ha esetleg a vevő megcsillant némi pénzt is így ünnepek előtt, szinte nyert ügye van, mert ki is tudna ellenállni egy vastag pénztárcának a karácsonyi vásárlási lázban. Futja a gyereknek egy X-boxra, anyunak egy új kabátra, és apu is megveheti végre a 4 új téli gumit.
 
Persze vannak azok a vevők, aki nem kapkodnak el semmit, és megvárják a jövő évet, ők szeretnek megfontoltan dönteni, sok potenciális ingatlant megnézni. Nekik is igazuk van, Januárban is kell dolgoznunk, mi is lenne velünk ha mindenki decemberben vásárolna, aztán áprilisig csak a kopp jutna nekünk.
 
Én azt javaslom, aki venni szeretne most, az döntsön gyorsan, mert szorít az idő, aki meg jövő évre hagyja a vásárlást, az most pihenjen egy kicsit, és foglalkozzon a karácsonnyal.
 
Forrás: ingatlanosblog.hu
Szerző: Schneiderné Bereczky Andrea
Virtuális kiállító: Duna House Franchise Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.