Hírek, aktualitások

dátum 2015-12-22 idő 11:05

Karácsonyi nyerő széria a Jono Yogo-nál

A Jono Yogo Mammutban lévő üzletében kiosztották a karácsonyi ajándékkereső nyereményeit. A Jono Yogo eddigi legnagyobb szabású  nyereményjátékában egy iPad Mini 2-t és további 99 nyereményt osztottak ki. A verseny a legszebben díszített yogó tulajdonosa kapta, közönség szavazás alapján. Persze a többieknek sem kellett szomorkodni, hiszen többen is ajándékkártyát vihettek haza, melyen több ezer forint yogózásra felhasználható feltöltés volt. A száz legjobb pályamű egyedi Jono Yogo szilikon karperecet vihetett haza. 
 
 
 
 
Emellett megválasztották a legszebb mézeskalács házikót is, amit az egységek cukrászai készítettek. A Mammutot egy orrhosszal megelőzve végül az Árkád cukrászai nyerték a versenyt.
 
 
A karácsonyi időszakban a Jono Yogo továbbra is közkedvelt célpontja az édességre vágyóknak. A bevásárló központban töltött karácsonyi bevásárlások igazán üdítő pontja lehet a yogózás, sőt igazán jó lehetőség a karácsonyi ajándék megvételére.
A karácsonyi akció keretében kedvezményesen vásárolhat ajándékkártyát, melynek értékéből akár 3000 forintot a Jono Yogo áll.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.