Hírek, aktualitások

dátum 2017-08-14 idő 10:31

Kávézó-pékség koncepció keresi partnereit hazánkban

A teljességgel hazai fejlesztésű BITE bakery café pékség-kávézólánc több tucat egységet indítana rövid időn belül, melyhez országszerte franchise partnerek jelentkezését várja.
A tavaly novemberben megnyitott első franchise üzletük sikerrel debütált, így a cég rövidesen a nagyobb megyeszékhelyeken, Debrecenben, Szegeden, Kecskeméten nyithat újabb kávézókat, s akár néhány éven belül országos hálózattá válhat.
 
A BITE központ franchise partnereit nemcsak az üzlet megnyitásában segíti, hanem folyamatos támogatást nyújt az üzemeltetésben is. Bevált marketing eszközökkel és újszerű ötletekkel járulnak hozzá a meglévő, és leendő partnerek sikeréhez. Beleértve a célcsoport meghatározást, mely során pontos képet adnak a vállalkozás tevékenységére fogékony közönségről, online és offline megjelenésekkel támogatják a megnyíló új egységeket, marketing kampányokat és kontentet szolgáltatnak. 
Másrészt a jó franchise gazda megújuló kínálattal támogatja a rendszerben lévő üzletek fejlődését. Ezzel biztosítva a vásárlói érdeklődés, figyelem és versenyelőny fenntartását. A BITE bakery café termékpalettája egyedi elemekből tevődik össze, folyamatosan reagálva az ágazatot érintő tendenciákra.

Egy hagyományos vállalkozás életében olyan nehézségek merülnek fel, mint a márkanév ismertségének kiépítése, a fejlesztési korlát, melyet a szűkös anyagi erőforrások, illetve a tapasztalat és az idő hiánya is okozhat, valamint felmerülhetnek beszerzési nehézségek, az ügyfélkapcsolat hiányos kezelése, vagy akár a fluktuáció. A hosszútávú tervezésről könnyen elterelődhet a figyelem a napi problémákra, így a vállalkozás nem képes az eredményes megújulásra.

Ellenben egy franchise hálózathoz csatlakozva ezen problémák kiküszöbölhetők, hiszen egy bevezetett márkanév alatt kezdti el vállalkozását, folyamatosan megújuló termékkínálattal, bevált módszereket alkalmazva. 
 
Amennyiben a cikk felkeltette érdeklődését, és szeretne bővebb információt kapni az BITE bakery café franchise lehetőségről, érdeklődjön az alábbi elérhetőségek egyikén:
 
Pólus András
E-mail: polus.andras@bitebakerycafe.hu
Telefon/mobil: +36203333065
http://www.bitebakerycafe.hu/


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Magyarországon keresi partnereit a Thermomix.
dátum 2017-09-19 idő 15:23

Immár Magyarországon is elérhető a legintelligensebb konyhai robotgépLegolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Nyissa meg Ön is saját Natur House üzletét!
dátum 2017-09-25 idő 11:01

A Natur House egységekben a helyes étkezésre való nevelés és oktatás kerül előtérbe.

Felújított BENU gyógyszertárat adtak át Győr belvárosában
dátum 2017-09-25 idő 10:23

A BENU Gyógyszertárakra jellemző vásárlóbarát, világos belső kialakítással várja a betérőket a BENU Városi Gyógyszertár Győr központjában, a Baross Gábor úton.

Idén közel 6400 üzlet húzhatja le a rolót az USA-ban
dátum 2017-09-22 idő 09:57

Idén várhatóan 6400 üzlet zár be az USA-ban, mert az online kereskedelem felfutásával az emberek kezdenek leszokni a shoppingolásról.

Bubbles mosodából jelentkezik be holnap délelőtt a Music Fm
dátum 2017-09-21 idő 10:01

Bochkor Gábor és István Dániel a Flórián téri Bubbles mosodából fog jelentkezni élőben holnap reggel.

Új tulajdonosa van az Arena Plázának
dátum 2017-09-20 idő 14:28

A Budapest második legnagyobb, 66 ezer négyzetméteres plázája 2007-ben nyitotta meg kapuit, és az utóbbi években meglehetősen jó eredményeket produkált.