Hírek, aktualitások

dátum 2017-08-14 idő 10:31

Kávézó-pékség koncepció keresi partnereit hazánkban

A teljességgel hazai fejlesztésű BITE bakery café pékség-kávézólánc több tucat egységet indítana rövid időn belül, melyhez országszerte franchise partnerek jelentkezését várja.
A tavaly novemberben megnyitott első franchise üzletük sikerrel debütált, így a cég rövidesen a nagyobb megyeszékhelyeken, Debrecenben, Szegeden, Kecskeméten nyithat újabb kávézókat, s akár néhány éven belül országos hálózattá válhat.
 
A BITE központ franchise partnereit nemcsak az üzlet megnyitásában segíti, hanem folyamatos támogatást nyújt az üzemeltetésben is. Bevált marketing eszközökkel és újszerű ötletekkel járulnak hozzá a meglévő, és leendő partnerek sikeréhez. Beleértve a célcsoport meghatározást, mely során pontos képet adnak a vállalkozás tevékenységére fogékony közönségről, online és offline megjelenésekkel támogatják a megnyíló új egységeket, marketing kampányokat és kontentet szolgáltatnak. 
Másrészt a jó franchise gazda megújuló kínálattal támogatja a rendszerben lévő üzletek fejlődését. Ezzel biztosítva a vásárlói érdeklődés, figyelem és versenyelőny fenntartását. A BITE bakery café termékpalettája egyedi elemekből tevődik össze, folyamatosan reagálva az ágazatot érintő tendenciákra.

Egy hagyományos vállalkozás életében olyan nehézségek merülnek fel, mint a márkanév ismertségének kiépítése, a fejlesztési korlát, melyet a szűkös anyagi erőforrások, illetve a tapasztalat és az idő hiánya is okozhat, valamint felmerülhetnek beszerzési nehézségek, az ügyfélkapcsolat hiányos kezelése, vagy akár a fluktuáció. A hosszútávú tervezésről könnyen elterelődhet a figyelem a napi problémákra, így a vállalkozás nem képes az eredményes megújulásra.

Ellenben egy franchise hálózathoz csatlakozva ezen problémák kiküszöbölhetők, hiszen egy bevezetett márkanév alatt kezdti el vállalkozását, folyamatosan megújuló termékkínálattal, bevált módszereket alkalmazva. 
 
Amennyiben a cikk felkeltette érdeklődését, és szeretne bővebb információt kapni az BITE bakery café franchise lehetőségről, érdeklődjön az alábbi elérhetőségek egyikén:
 
Pólus András
E-mail: polus.andras@bitebakerycafe.hu
Telefon/mobil: +36203333065
http://www.bitebakerycafe.hu/


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul október 31-én
dátum 2017-10-25 idő 10:31

A Dakexpo Kft. gyorstalpaló franchise képzést indít leendő és új hálózatok számára.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

70. éttermét nyitja a McDonald's Romániában
dátum 2017-11-15 idő 09:49

539,000 eurót fektetett az új étterembe a Maltese group Premier Capital, a McDonald's romániai mester átvevője.

Csehországban erősít a Duna House
dátum 2017-11-14 idő 10:12

Csehországban is építkezésbe kezdett a Duna House franchise hálózata.

A vizes VB után Amerikába megy a magyar jégkrém startup
dátum 2017-11-13 idő 10:43

A világ legrangosabb franchise eseményén képviseli hazánkat az Anjuna Ice Pops.

Herbária sajtóközlemény
dátum 2017-11-13 idő 10:21

Közleményt adott ki a Herbária Zrt. korábban megjelent cikkünk kapcsán, amelyet az alábbiakban változtatás nélkül osztunk meg.

Beolvad anyacégébe a Fornetti
dátum 2017-11-10 idő 15:49

Beolvad anyacégébe, az Aryzta Hungary Group Holdings Kft.-be a Fornetti Holding Kft. A vagyonkezeléssel foglalkozó Fornetti cég így jogutóddal megszűnik.