Hírek, aktualitások

dátum 2017-08-14 idő 10:31

Kávézó-pékség koncepció keresi partnereit hazánkban

A teljességgel hazai fejlesztésű BITE bakery café pékség-kávézólánc több tucat egységet indítana rövid időn belül, melyhez országszerte franchise partnerek jelentkezését várja.
A tavaly novemberben megnyitott első franchise üzletük sikerrel debütált, így a cég rövidesen a nagyobb megyeszékhelyeken, Debrecenben, Szegeden, Kecskeméten nyithat újabb kávézókat, s akár néhány éven belül országos hálózattá válhat.
 
A BITE központ franchise partnereit nemcsak az üzlet megnyitásában segíti, hanem folyamatos támogatást nyújt az üzemeltetésben is. Bevált marketing eszközökkel és újszerű ötletekkel járulnak hozzá a meglévő, és leendő partnerek sikeréhez. Beleértve a célcsoport meghatározást, mely során pontos képet adnak a vállalkozás tevékenységére fogékony közönségről, online és offline megjelenésekkel támogatják a megnyíló új egységeket, marketing kampányokat és kontentet szolgáltatnak. 
Másrészt a jó franchise gazda megújuló kínálattal támogatja a rendszerben lévő üzletek fejlődését. Ezzel biztosítva a vásárlói érdeklődés, figyelem és versenyelőny fenntartását. A BITE bakery café termékpalettája egyedi elemekből tevődik össze, folyamatosan reagálva az ágazatot érintő tendenciákra.

Egy hagyományos vállalkozás életében olyan nehézségek merülnek fel, mint a márkanév ismertségének kiépítése, a fejlesztési korlát, melyet a szűkös anyagi erőforrások, illetve a tapasztalat és az idő hiánya is okozhat, valamint felmerülhetnek beszerzési nehézségek, az ügyfélkapcsolat hiányos kezelése, vagy akár a fluktuáció. A hosszútávú tervezésről könnyen elterelődhet a figyelem a napi problémákra, így a vállalkozás nem képes az eredményes megújulásra.

Ellenben egy franchise hálózathoz csatlakozva ezen problémák kiküszöbölhetők, hiszen egy bevezetett márkanév alatt kezdti el vállalkozását, folyamatosan megújuló termékkínálattal, bevált módszereket alkalmazva. 
 
Amennyiben a cikk felkeltette érdeklődését, és szeretne bővebb információt kapni az BITE bakery café franchise lehetőségről, érdeklődjön az alábbi elérhetőségek egyikén:
 
Pólus András
E-mail: polus.andras@bitebakerycafe.hu
Telefon/mobil: +36203333065
http://www.bitebakerycafe.hu/


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.