Hírek, aktualitások

dátum 2017-08-14 idő 10:31

Kávézó-pékség koncepció keresi partnereit hazánkban

A teljességgel hazai fejlesztésű BITE bakery café pékség-kávézólánc több tucat egységet indítana rövid időn belül, melyhez országszerte franchise partnerek jelentkezését várja.
A tavaly novemberben megnyitott első franchise üzletük sikerrel debütált, így a cég rövidesen a nagyobb megyeszékhelyeken, Debrecenben, Szegeden, Kecskeméten nyithat újabb kávézókat, s akár néhány éven belül országos hálózattá válhat.
 
A BITE központ franchise partnereit nemcsak az üzlet megnyitásában segíti, hanem folyamatos támogatást nyújt az üzemeltetésben is. Bevált marketing eszközökkel és újszerű ötletekkel járulnak hozzá a meglévő, és leendő partnerek sikeréhez. Beleértve a célcsoport meghatározást, mely során pontos képet adnak a vállalkozás tevékenységére fogékony közönségről, online és offline megjelenésekkel támogatják a megnyíló új egységeket, marketing kampányokat és kontentet szolgáltatnak. 
Másrészt a jó franchise gazda megújuló kínálattal támogatja a rendszerben lévő üzletek fejlődését. Ezzel biztosítva a vásárlói érdeklődés, figyelem és versenyelőny fenntartását. A BITE bakery café termékpalettája egyedi elemekből tevődik össze, folyamatosan reagálva az ágazatot érintő tendenciákra.

Egy hagyományos vállalkozás életében olyan nehézségek merülnek fel, mint a márkanév ismertségének kiépítése, a fejlesztési korlát, melyet a szűkös anyagi erőforrások, illetve a tapasztalat és az idő hiánya is okozhat, valamint felmerülhetnek beszerzési nehézségek, az ügyfélkapcsolat hiányos kezelése, vagy akár a fluktuáció. A hosszútávú tervezésről könnyen elterelődhet a figyelem a napi problémákra, így a vállalkozás nem képes az eredményes megújulásra.

Ellenben egy franchise hálózathoz csatlakozva ezen problémák kiküszöbölhetők, hiszen egy bevezetett márkanév alatt kezdti el vállalkozását, folyamatosan megújuló termékkínálattal, bevált módszereket alkalmazva. 
 
Amennyiben a cikk felkeltette érdeklődését, és szeretne bővebb információt kapni az BITE bakery café franchise lehetőségről, érdeklődjön az alábbi elérhetőségek egyikén:
 
Pólus András
E-mail: polus.andras@bitebakerycafe.hu
Telefon/mobil: +36203333065
http://www.bitebakerycafe.hu/


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.