Hírek, aktualitások

dátum 2016-02-02 idő 09:04

Kedvezményes megjelenési lehetőség hazai hálózatok számára Bécsben

A Bécsi Franchise Expón várják a Nyugat-Európa irányába terjeszkedő magyar rendszergazdákat is. Sőt! Az Enterprise Europe Network ausztriai hálózata révén akár 50%-os támogatást is kaphatnak a magyar franchise tulajdonosok.

Megkezdődött a regisztráció az idén november 4-5 között rendezendő bécsi Franchise Expóra. Mivel a kiállítás célja a sokszínűség, minden franchise ágazatból várnak kiállítókat. Az osztrák hálózatok mellett nemzetközi hálózatok is helyet kapnak, így várják a magyar hálózatokat is. A vásár célközönsége az új, és a már meglévő franchise rendszerek tulajdonosai, és olyan vállalkozó szellemű magánszemélyek és cégek, akik gondolkodnak egy franchise hasznosításában. Ezzel kapcsolatban előadásokat is tartanak majd német nyelven.

A szervezők bíznak abban, hogy hasonlóan a korábbi évekhez, az idei vásár is sikeres lesz minden szempontból. 2014-ben 1400 látogató több mint 400 kétoldalú találkozón vett részt, amelyek know-how-átadáshoz, új kapcsolatokhoz és együttműködésekhez, franchise szerződésekhez vezettek.

Az Enterprise Europe Network Ausztriai hálózata 1.400 Euro támogatást biztosít új európai kiállítók számára jelentkezési sorrendben a keretösszegük mértékéig. (Egy stand alapköltsége 1.580 Euro + ÁFA.) A regisztráció csak akkor válik elfogadottá, ha a cég részvételi díja beérkezik a vásár szervezőjéhez a, Cox Orange-hoz.

Jelentkezési határidő: 2016. március 7.

Amennyiben részt kíván venni a kiállításon, töltse ki a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara oldalán található jelentkezési lapot.

Jelentkezésvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.