Hírek, aktualitások

dátum 2013-12-05 idő 13:37

Keresse Ön is péteken a Lipóti Pékség Mikulásait!

Szent Miklós napján „Lipóti” logóval megkülönböztetett, Lipóti Mikulások járják Budapest utcáit. A gyerekek és felnőttek kedvét egyaránt kereső Mikulások puttonyai értékes ajándékokat rejtenek majd.  

A szerencsés járókelők nem csak szaloncukrot, hanem kiemelt ajándékokat is kaphatnak. Ötszáz darab kávé- és sütemény utalványt, melyeket személyesen válthatnak be, a Lipóti Pékség üveggalériás, a pékségre tekintő mintabolt- kávézó látogatóközpontban.

Egy szerencsés 2 éjszakára szóló wellness hétvége utalványt is húzhat a Lipóti Pékség Mikulásának puttonyából, ami a négycsillagos lipóti Hotel Orchidea termálvizes wellness szálloda ajánlott fel. 

A franchise hálózat fotópályazatot is hirdetett Facebook oldalán. Akinek sikerül december 6-án megtalálnia, és közös fotót készítenie valamely Lipóti Mikulással, annak nincs más dolga, mint elküldeni a képet üzenetben a Lipóti pékség "hivatalos Facebook oldalára".

A beküldött képek felöltésre kerülnek a hálózat facebook oldalára. Akinek a legtöbb lájkot kapja a fotója december 10-ig, szintén egy wellness hétvégével gazdagodhat!

Az alábbi helyek közelében érdemes keresni pénteken a Lipóti Pékség Mikulást: 

1. V. ker Károly körút 4. - Astoria
2. I. ker. Batthány tér metrókijárat
3. VIII. kerület Blaha Lujza tér - Corvin áruház
4. XI. Fehérvári út 21 /a .
5. XI. Bartók Béla u. 50.
6. V. ker - Kálvin tér 3.
7. II. ker Margit körút 59.
8. VI. ker Bajcsi zs. út 5.
9. XIV. Thököly út 100/b.
10. XIII. ker. Dózsa György út metrókijárat.

A Lipóti Pékség hálózata közvetlenül 400 munkatársat foglalkoztat, de a beszállítókkal és alvállalkozókkal együtt nagyjából 1000 embernek adnak munkát. A cég éves árbevétele a bolti eladási forgalmat tekintve tavaly meghaladta a 6 milliárd forintot.

Lipóti Facebookvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.