Hírek, aktualitások

dátum 2013-11-06 idő 10:13

Keressük együtt 2013 legjobb frizuráját! (BioHair)

Fodrászok, vendégek és rajongók most mind együtt játszhatnak. A BioHair szalonokban fantasztikus frizurákat készítettek betérő vendégeiknek, akik amatőr modellként versenyre hívják a játékos kedvű olvasókat.  Szavazzon a legjobbra, hogy megszülethessen 2013 nyertese!
 
A BioHair hajvágószalon franchise hálózat újabb játékot hirdetett Facebook-oldalán, melynek résztvevői értékes nyereményekben részesülhetnek. A játék neve „Vendégem kedvenc frizurája”. A játékban tényleg mindenki nyer, mivel nemcsak a szavazók közül sorsolnak nyerteseket, hanem a legjobb frizura boldog tulajdonosa is egy ingyenes hajvágást kap ajándékba. Sőt! A legtöbb szavazatot elnyerő BioHair szalon dolgozói egy wellness-hétvégén töltődhetnek fel, hogy a fodrászok, kozmetikusok, manikűrösök is a legjobb formában fogadhassák vendégeiket.
 
 
A szavazók között naponta kisorsolnak egy kiváló minőségű, a BioHair szalonok által ajánlott szépségápolási készítményt. Többszörösen díjnyertes bio- és natúrkozmetikumok várják a nyerteseket, mint amilyen például a Faith in Nature rozmaringos balzsamja, az SOS Repair szuper hajvégápoló szérum, a Colorsave színvédő, volumennövelő hajmaszk, a fantasztikus Liss Milk hővédő és az Euphytos exkluzív argánolajos termékei.
 

A BioHair franchise lehetőség

 
A BioHair hajvágószalon hálózat üzletei, természetességre, a környezetvédelemre, valamint a gyors és minőségi szolgáltatásokra helyezi a hangsúlyt. A fodrászatokat modern stílus és fiatalos lendület jellemzi. A gyors - bejelentkezés nélküli - vendégfogadás és a kimondottan pénztárcabarát árai miatt a BioHair szalonok már a megnyitásukat követő néhány naptól kezdve folyamatosan növekvő érdeklődésre tartanak számot.
A BioHair a Magyar Franchise Szövetség tagja.
 
 
2011-ben a Magyar Franchise Szövetség a „A legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózat” címet adta át a BioHair-nek, 2012-ben pedig kiváló marketing tevékenységükért jutalmazták a hálózatot.
A hálózat elképesztően gyors terjeszkedésével esélyt sem hagyott konkurens hálózat megjelenésének, így mostanra az alig 3 éves hálózat Magyarország piacvezető fodrász szalon lánca lett.
 
 
A terjeszkedést a jövőben is folytatják, 2013 őszétől a vidéki városokban nyílnak újabb és újabb egységek , ám ezúttal nem csak egy-egy szalon nyitására, hanem egy komplett régió franchise jogára keresnek vállalkozó szellemű átvevőket. 2014-től pedig már az is elképzelhető, hogy több európai nagyvárosban is elterjednek a biofodrászatok.
 
Szerző: ViFe

 

Virtuális kiállító: Perger és Binder BH2010 Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.