Hírek, aktualitások

dátum 2013-11-06 idő 10:13

Keressük együtt 2013 legjobb frizuráját! (BioHair)

Fodrászok, vendégek és rajongók most mind együtt játszhatnak. A BioHair szalonokban fantasztikus frizurákat készítettek betérő vendégeiknek, akik amatőr modellként versenyre hívják a játékos kedvű olvasókat.  Szavazzon a legjobbra, hogy megszülethessen 2013 nyertese!
 
A BioHair hajvágószalon franchise hálózat újabb játékot hirdetett Facebook-oldalán, melynek résztvevői értékes nyereményekben részesülhetnek. A játék neve „Vendégem kedvenc frizurája”. A játékban tényleg mindenki nyer, mivel nemcsak a szavazók közül sorsolnak nyerteseket, hanem a legjobb frizura boldog tulajdonosa is egy ingyenes hajvágást kap ajándékba. Sőt! A legtöbb szavazatot elnyerő BioHair szalon dolgozói egy wellness-hétvégén töltődhetnek fel, hogy a fodrászok, kozmetikusok, manikűrösök is a legjobb formában fogadhassák vendégeiket.
 
 
A szavazók között naponta kisorsolnak egy kiváló minőségű, a BioHair szalonok által ajánlott szépségápolási készítményt. Többszörösen díjnyertes bio- és natúrkozmetikumok várják a nyerteseket, mint amilyen például a Faith in Nature rozmaringos balzsamja, az SOS Repair szuper hajvégápoló szérum, a Colorsave színvédő, volumennövelő hajmaszk, a fantasztikus Liss Milk hővédő és az Euphytos exkluzív argánolajos termékei.
 

A BioHair franchise lehetőség

 
A BioHair hajvágószalon hálózat üzletei, természetességre, a környezetvédelemre, valamint a gyors és minőségi szolgáltatásokra helyezi a hangsúlyt. A fodrászatokat modern stílus és fiatalos lendület jellemzi. A gyors - bejelentkezés nélküli - vendégfogadás és a kimondottan pénztárcabarát árai miatt a BioHair szalonok már a megnyitásukat követő néhány naptól kezdve folyamatosan növekvő érdeklődésre tartanak számot.
A BioHair a Magyar Franchise Szövetség tagja.
 
 
2011-ben a Magyar Franchise Szövetség a „A legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózat” címet adta át a BioHair-nek, 2012-ben pedig kiváló marketing tevékenységükért jutalmazták a hálózatot.
A hálózat elképesztően gyors terjeszkedésével esélyt sem hagyott konkurens hálózat megjelenésének, így mostanra az alig 3 éves hálózat Magyarország piacvezető fodrász szalon lánca lett.
 
 
A terjeszkedést a jövőben is folytatják, 2013 őszétől a vidéki városokban nyílnak újabb és újabb egységek , ám ezúttal nem csak egy-egy szalon nyitására, hanem egy komplett régió franchise jogára keresnek vállalkozó szellemű átvevőket. 2014-től pedig már az is elképzelhető, hogy több európai nagyvárosban is elterjednek a biofodrászatok.
 
Szerző: ViFe

 

Virtuális kiállító: Perger és Binder BH2010 Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.