Hírek, aktualitások

dátum 2017-02-13 idő 09:24

Keszthely már 3 BENU gyógyszertárral büszkélkedhet

A BENU Pelikán Gyógyszertár évtizedek óta fontos szerepet tölt be Keszthely egészségügyi ellátásában. A gyógyszertár vezetője, Nagy Istvánné huszonöt évvel ezelőtt pályázta meg a patika üzemeltetési jogát. Odaadó, lelkiismeretes munkájának, szakértelmének köszönhetően a BENU Pelikán Gyógyszertár ma már nélkülözhetetlen szerepet tölt be a környékbeliek és az idelátogató turisták életében.

Felismerve a megváltozott gazdasági környezetet vált szükségessé a BENU Pelikán Gyógyszertár átalakítására: megvalósítva a BENU Gyógyszertár Koncepció elemeit, vásárlóközpontú, világos, modern belső teret hoztak létre, melyben az egészségmegőrzést szolgáló termékek úgynevezett szabad polcokon helyezkednek el. A felújításnak köszönhetően hatékonyabbá, még közvetlenebbé vált a betegekkel való kommunikáció, miközben a klasszikus értékekre és a szakértelemre továbbra is a legmagasabb színvonalon számíthatnak a betérő vásárlók.

A felújításnak köszönhetően hatékonyabbá és még közvetlenebbé vált a betegekkel való kommunikáció, miközben a klasszikus értékekre és a szakértelemre továbbra is a legmagasabb színvonalon számíthatnak a betérők. A Pelikán gyógyszertár felújításával immáron három modern BENU Gyógyszertár várja Keszthely lakóit.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Új Interspar áruházat építenek Tatán
dátum 2018-03-22 idő 13:44

A Spar Magyarország 4,2 milliárd forint ráfordításával Tatán építi fel az ország 34. Interspar áruházát.

Megnyílt az első Zala megyei Burger King
dátum 2018-03-20 idő 16:52

Mintegy 450 millió forintos beruházással nyílt meg kedden Zalaegerszegen a Burger King 40. magyarországi és egyben első Zala megyei étterme.

Az életmódváltás még mindig jó üzlet! Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-03-20 idő 09:18

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.