Hírek, aktualitások

dátum 2017-02-13 idő 09:24

Keszthely már 3 BENU gyógyszertárral büszkélkedhet

A BENU Pelikán Gyógyszertár évtizedek óta fontos szerepet tölt be Keszthely egészségügyi ellátásában. A gyógyszertár vezetője, Nagy Istvánné huszonöt évvel ezelőtt pályázta meg a patika üzemeltetési jogát. Odaadó, lelkiismeretes munkájának, szakértelmének köszönhetően a BENU Pelikán Gyógyszertár ma már nélkülözhetetlen szerepet tölt be a környékbeliek és az idelátogató turisták életében.

Felismerve a megváltozott gazdasági környezetet vált szükségessé a BENU Pelikán Gyógyszertár átalakítására: megvalósítva a BENU Gyógyszertár Koncepció elemeit, vásárlóközpontú, világos, modern belső teret hoztak létre, melyben az egészségmegőrzést szolgáló termékek úgynevezett szabad polcokon helyezkednek el. A felújításnak köszönhetően hatékonyabbá, még közvetlenebbé vált a betegekkel való kommunikáció, miközben a klasszikus értékekre és a szakértelemre továbbra is a legmagasabb színvonalon számíthatnak a betérő vásárlók.

A felújításnak köszönhetően hatékonyabbá és még közvetlenebbé vált a betegekkel való kommunikáció, miközben a klasszikus értékekre és a szakértelemre továbbra is a legmagasabb színvonalon számíthatnak a betérők. A Pelikán gyógyszertár felújításával immáron három modern BENU Gyógyszertár várja Keszthely lakóit.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.