Hírek, aktualitások

dátum 2014-12-04 idő 09:36

Készüljön a J.PRESS akciójával a télre!

Már érezzük a téli idő hátrányait. Alig süt a Nap, hideg szél fúj és még az irodában is megfagyunk. A J.PRESS segít felkészülni a télre.
 
„Ha nem szereted, amikor fázik a lábfejed, különleges akciónkban a férfi thermo zoknikat kedvezményes áron vásárolhatod meg. Nem csak melegen tartja a lábat, de az elegáns, vékonyabb talpú cipőkhöz is ideális, hiszen plüss talpa véd a felfázás ellen.”
 
 
„Ha követed a divatot, biztos észrevetted, hogy az alsónadrágok világa is átalakult. A legmenőbb alsók most a férfi boxerslip-ek, amiből legalább egy, minden igazi férfinak ott lapul a fiókjában. Széles oldalának, rávarrt gumijának, illetve a combrésznél található passzénak köszönhetően kényelmes viseletet és biztos tartást nyújt egész nap.”
 
„A női darabok egyik kedvence az egyszínű póló. A magas pamuttartalmú, testhez simuló póló jól szívja a nedvességet, így a kellemetlen foltokért sem kell többet aggódnod!”
 
A J.PRESS üzleteiben december 2-től 2015. január 12-ig megtalálja az akciós férfi boxereket, slipeket, a thermo zoknit vagy a női pólót. Vásárolja meg most az akciós termékeket a J.PRESS Mega Store-okban, a J.PRESS Store-okban, illetve országszerte a nagyobb fehérnemű üzletekben, butikokban!
 

A J.PRESS 1996 óta van jelen a magyarországi piacon. A cég fehérnemű kis- és nagykereskedelemmel foglalkozik. Az alsóruházati piacot tekintve a következő szegmensekben tölt be vezető pozíciót: férfi fehérnemű, férfi zokni és női zokni.
A J.PRESS franchise hálózat, a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Virtuális kiállító: Pompasia Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.