Hírek, aktualitások

dátum 2014-12-04 idő 09:36

Készüljön a J.PRESS akciójával a télre!

Már érezzük a téli idő hátrányait. Alig süt a Nap, hideg szél fúj és még az irodában is megfagyunk. A J.PRESS segít felkészülni a télre.
 
„Ha nem szereted, amikor fázik a lábfejed, különleges akciónkban a férfi thermo zoknikat kedvezményes áron vásárolhatod meg. Nem csak melegen tartja a lábat, de az elegáns, vékonyabb talpú cipőkhöz is ideális, hiszen plüss talpa véd a felfázás ellen.”
 
 
„Ha követed a divatot, biztos észrevetted, hogy az alsónadrágok világa is átalakult. A legmenőbb alsók most a férfi boxerslip-ek, amiből legalább egy, minden igazi férfinak ott lapul a fiókjában. Széles oldalának, rávarrt gumijának, illetve a combrésznél található passzénak köszönhetően kényelmes viseletet és biztos tartást nyújt egész nap.”
 
„A női darabok egyik kedvence az egyszínű póló. A magas pamuttartalmú, testhez simuló póló jól szívja a nedvességet, így a kellemetlen foltokért sem kell többet aggódnod!”
 
A J.PRESS üzleteiben december 2-től 2015. január 12-ig megtalálja az akciós férfi boxereket, slipeket, a thermo zoknit vagy a női pólót. Vásárolja meg most az akciós termékeket a J.PRESS Mega Store-okban, a J.PRESS Store-okban, illetve országszerte a nagyobb fehérnemű üzletekben, butikokban!
 

A J.PRESS 1996 óta van jelen a magyarországi piacon. A cég fehérnemű kis- és nagykereskedelemmel foglalkozik. Az alsóruházati piacot tekintve a következő szegmensekben tölt be vezető pozíciót: férfi fehérnemű, férfi zokni és női zokni.
A J.PRESS franchise hálózat, a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Virtuális kiállító: Pompasia Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.