Hírek, aktualitások

dátum 2013-11-28 idő 13:21

Két éves a Bubbles

Egy születésnap mindig ünnep, különösen az első pár év. Az első Bubbles mosoda 2 éve, november 18-án nyitott meg Budapest 13. kerületében. Azóta sokan megszerették, és rendszeresen használják a Bubbles mosoda egyedi szolgáltatásait.

"Történetünk új mérföldkőhöz érkezett! A Bubbles fokozatot vált!" - olvasható a Bubbles Facebook oldalán. Hamarosan további Bubbles mosodák nyitása várható, terveik szerint már a közel jövőben több egység fog nyílni Budapesten, valamint nagyobb vidéki városokban is.

A Bubbles mosoda élmény is egyben

A Bubbles olyan modern és színvonalas környezetet alakított ki, amelynek otthonos hangulata első pillantásra eloszlatja a régi mosodákkal kapcsolatos előítéleteket. A mosoda szolgáltatásaival időt, pénzt, valamint a fürdőszobában helyet is takaríthat meg.

Az üzletben található legmodernebb, nagy kapacitású, érintőképernyős mosógépek segítségével nagyon egyszerűen, akár egy óra alatt elvégezhető a heti mosást és szárítás. A mosás minősége sokkal meggyőzőbb, mint a háztartásban használt szerekkel, ráadásul minden program tartalmaz egy fertőtlenítő öblítést is, így a mosott ruhák és textilek fertőtlenítve kerülnek ki a gépekből.

Amíg a gépek a mosást és szárítást végzik, addig kellemes környezetben kapcsolódhat ki, kávézással, olvasással, beszélgetéssel vagy akár internetezéssel, hiszen vezeték nélküli internet kapcsolatot biztosítanak az üzletben. Az új design mosoda azokat is várja, akik eddig csak azért nem vitték mosodába a ruháikat, mert a mosodai környezet nem nyerte el a bizalmukat.

www.bubbles.hu, Bubbles Facebookvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.