Hírek, aktualitások

dátum 2013-11-28 idő 13:21

Két éves a Bubbles

Egy születésnap mindig ünnep, különösen az első pár év. Az első Bubbles mosoda 2 éve, november 18-án nyitott meg Budapest 13. kerületében. Azóta sokan megszerették, és rendszeresen használják a Bubbles mosoda egyedi szolgáltatásait.

"Történetünk új mérföldkőhöz érkezett! A Bubbles fokozatot vált!" - olvasható a Bubbles Facebook oldalán. Hamarosan további Bubbles mosodák nyitása várható, terveik szerint már a közel jövőben több egység fog nyílni Budapesten, valamint nagyobb vidéki városokban is.

A Bubbles mosoda élmény is egyben

A Bubbles olyan modern és színvonalas környezetet alakított ki, amelynek otthonos hangulata első pillantásra eloszlatja a régi mosodákkal kapcsolatos előítéleteket. A mosoda szolgáltatásaival időt, pénzt, valamint a fürdőszobában helyet is takaríthat meg.

Az üzletben található legmodernebb, nagy kapacitású, érintőképernyős mosógépek segítségével nagyon egyszerűen, akár egy óra alatt elvégezhető a heti mosást és szárítás. A mosás minősége sokkal meggyőzőbb, mint a háztartásban használt szerekkel, ráadásul minden program tartalmaz egy fertőtlenítő öblítést is, így a mosott ruhák és textilek fertőtlenítve kerülnek ki a gépekből.

Amíg a gépek a mosást és szárítást végzik, addig kellemes környezetben kapcsolódhat ki, kávézással, olvasással, beszélgetéssel vagy akár internetezéssel, hiszen vezeték nélküli internet kapcsolatot biztosítanak az üzletben. Az új design mosoda azokat is várja, akik eddig csak azért nem vitték mosodába a ruháikat, mert a mosodai környezet nem nyerte el a bizalmukat.

www.bubbles.hu, Bubbles Facebookvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.